Akmek Korosu Ayakta Alkışlandı

Antalya Kepez Meslek Eğitimi Kursları (Akmek) Korosu’nun, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde (EBKM) Verdiği “Antalya Türküleri” konseri büyük beğeni topladı.

Akmek Korosu Ayakta Alkışlandı
Osman Gazi Semt Konağı’nın da hizmete açılmasıyla altı ayrı noktada hizmet veren Antalya Kepez Meslek Eğitimi Kursları (AKMEK), meslek ve sanat eğitiminin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle ve oluşturduğu tiyatro ekibi ve müzik korolarıyla da kursiyerlerinin sosyalleşmesine büyük katkı sağlıyor. AKMEK’te görevli eğitmenlerin ve kursiyerlerin yer aldığı 60 kişiden oluşan koro, 2 aylık bir çalışmanın ardından Şef Gürsel Bağlan’ın yönetiminde, “Dünya Kadınlar Günü” etkinlikleri kapsamında Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde verdikleri “Antalya Türküleri” konseriyle ilk kez seyirci ile buluştu.

Konseri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Dr. Ayşe Tütüncü, Kepez Belediyesi Meclis Üyeleri Ayşe Güliz Yılman, Elif Derya Canbulut, Ak Parti İl Kadın Kolları aşkanı Nezihe Tezcan, Kepez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Emel Turhan ile çok sayıda davetli izledi.

Başkan Hakan Tütüncü konser sonunda yaptığı konuşmada koronun Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Türk Müziği Günleri etkinliklerinde sahne almalarını istedi. Başkan Tütüncü, AKMEK Koro Şefi Gürsel Bağlan’a da plaket takdim ederek teşekkür etti .
Kaynak: İHA