5 Metrelik Kanalizasyon Çukuruna Düşen Araçtan Yara Almadan Çıktılar

Edirne’nin Keşan İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında, bir inşaatın 5 metrelik kanalizasyon çukuruna düşen araçtaki iki kişi, yara almadan kurtuldu.

5 Metrelik Kanalizasyon Çukuruna Düşen Araçtan Yara Almadan Çıktılar
Edinilen bilgiye göre kaza saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Hastane istikametinden Belkoop’a seyir halinde olan S.E (32) yönetimindeki 22 FK 423 plakalı otomobil, 19 Kasım Caddesi istikametinde seyir halinde iken, yolun kaygan olması nedeniyle keskin virajı alamayarak, Semt Sahası yanındaki inşaatın 5 metrelik kanalizasyon çukuruna düştü.

Çukura düşen araç buradaki kepçeye çarparak durabildi. Kanalizasyon çukurunda dik bir şekilde duran otomobilde bulunan S.E. ve A.C. (30) kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıkarken, hiçbir yara almadan kazayı atlattı. Olay yerine gelen ambulansın ayakta tedavi ettiği S.E. ve A.C., daha sonra ise olay yerine gelen polis ekiplerine kazanın oluş şekli hakkında bilgiler verdi.

Kazayı duyan vatandaşlar ise olay yerine gelirken, 5 metrelik kanalizasyon çukuru içersinde dik bir şekilde duran aracı görünce ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Çukura düşen araç, olay yerine gelen çekici ile bulunduğu yerden kaldırılırken, yolun inşaat nedeniyle çamurlu olduğu v zeminin kaygan olduğu öğrenilirken kazanın bu nedenden dolayı meydana geldiği iddia edildi .
Kaynak: İHA