Elektrik Sobasından Çıkan Yangın Paniğe Yol Açtı

Fatih’te, 7 katlı apartmanın bodrum katında elektrik sobasından yangın çıktı.

Elektrik Sobasından Çıkan Yangın Paniğe Yol Açtı
Büyük paniğe yol açan yangında dumandan etkilenenler oldu. İtfaiye tarafından tahliye edilen vatandaşlara olay yerindeki ambulansta müdahale edildi. Maddi hasara sebep olan yangında can kaybı yaşanmadı.Yangın, Ali Kuşçu Mahallesi Ders Vekili Sokak 34 numarada bulunan Uğur Apartmanı’nın bodrum katında saat 14.00 sıralarında çıktı. Dairede kiracı olarak oturan Özge Scheuleae işe gitmek için hazırlandığı sırada elektrik sobasından yangın çıktığını fark etti. Sobanın fişini prizden çekerek yangını söndürmeye çalıştı. Yangının kısa sürede büyümesi üzerine Özge Scheuleae kendini dışarı attı.

Apartmandan yükselen dumanları gören vatandaşlar durumu polise ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye yangını söndürdü. Üst katlarda mahsur kalanlar da merdiven aracıyla tahliye edildi. Dumandan etkilenen Özge Scheuleae ile bazı kadın ve çocuklara olay yerindeki ambulansta müdahale edildi. Yaşadığı korkuyla tir tir titreyen Romanya uyruklu Özge Scheuleae, işe gitmeye hazırlandığı sırada yangın çıktığını aktardı. Yangını söndürmeye çalıştığını ancak başaramadığını söyleyen Scheuleae eşinin ise olay sırasında işte olduğunu ifade etti .