Vizyonda Bu Hafta 7 Yeni Film Var

İkisi Türk, beşi yabancı yapım olmak üzere bu hafta 7 yeni film izleyicileriyle buluşuyor.

Vizyonda Bu Hafta 7 Yeni Film Var
Hititya : Madalyonun Sırrı

Çocuk filmi

Alaz, Yaman ve Nehir birbirinden sevimli ve meraklı 3 kardeştir. Bu üç kardeşin babası arkeolog bilim-adamıdır; fakat özel güçlere sahip annelerinden ayrı büyütülmüşlerdir. Bu meraklı 3 kardeş bir gün gizli bir keşif yaparak paralel evrende yer alan Hititya medeniyetine geçerler. Buradaki en önemli amaçları annelerine kavuşmak için kötülükler diyarının efensiyle zorlu bir mücadeleye gireceklerdir.

Filmin başrollerini küçük oyuncular Berke Zincidi, Egemen Zincidi, Nehir Çağla paylaşırklen kadroda onlara Gürkan Uygun, Ebru Cündübeyoğlu, Serra Yılmaz, Avni Yalçın, Deniz Özerman ve Bruno Eyron gibi ünlü isimler eşlik ediyor. Fantastik bir çocuk filmi olan yapımın yönetmen koltuğunda ise Ulaş Şimsek ve Cengiz Deveci oturuyor.

Afiş ve Fotoğraflar
- Fragman

Hoca

Alekper ve Günel birbirini seven ve evlenmek isteyen Azeri genç bir çifttir. 25 Şubat 1992 tarihine nikah günü alan çift çok mutludur. Ama Alekper bir keşif subayıdır ve Karabağ-Hocalı köyünde bulunan bölüğüne geri dönmesi gerekir. Bu arada düğün hazırlıkları tamamlanır, Günel çok heyecanlıdır. Aynı şekilde Alekper bölüğünde damatlığını giyer, Bakü 'ye doğru yola çıkmak için hazırdır. Fakat tam da o gün Hocalı köyü Ermeniler tarafından ablukaya alınıp, baskına uğrar. Şimdi Alekper'in önünde zor bir seçim vardır. Ya damatlıklarıyla Bakü 'de nikâhına yetişecektir ya da Hocalı 'da kalıp silah arkadaşlarıyla köyü ve halkını savunacaktır.

Afiş ve Fotoğraflar - Fragman

Muhteşem Yaratıklar

Genç Ethan yaşadığı kente taşınan gizemli bir kıza ilgi duymaya başlar. Fakat Lena adındaki bu kızda, lisedeki diğer öğrencilerden farklı bir şey vardır. Lena'nın ailesi ve tüm soyu aslında büyücüdür. Kurallara göre 16 yaşını dolduran tüm genç cadılar iyi veya kötü taraf arasında bir seçim yapmalılardır. Lena'nın 16 yaşını doldurmasına ise sadece 2 ay kalmıştır. Aile büyüklerinin bazıları iyiliği seçebileceğini iddia ederken, büyük bir kısmı ise lanetin başladığı ve Lena'nın istese de istemese de karanlık tarafta, kötülerle birlikte yer alacağını iddia etmektedir. Hatta Lena kendisinden büyük bazı cadılardan daha da güçlü büyü yeteneğine sahiptir.
Tüm bu gel gitleri yaşarken Ethan'a olan aşkı ise asla kabul görmez...

Kami Garcia ve Margaret Stohl'un aynı adlı roman serisinden bu sefer Hollywood tarafından beyazperdeye uyarlanan filmin arkasındaki isim ise Not: Seni Seviyorum, Water for Elephants gibi filmlerle tanınan Richard LaGravenese. Filmin kadrosunu ise Alice Englert, Alden Ehrenreich, Emma Thompson, Jeremy Irons, Emmy Rossum, Viola Davis ve Thomas Mann gibi yıldız isimler oluşturuyor.

Afiş ve Fotoğraflar
- Fragman


Sefiller

Jean Valjean olarak bilinen 24601 nolu mahkum, hapishaneden salınır. Kendisine yeni bir hayat kurmak ister ama müfettiş Javert'in gölgesi onu daima takip etmektedir. Fransız Devrimi'nin arifesinde geçen hikaye ihtilalin her iki tarafının da yüzünü gözler önüne serer.

Ünlü yazar Victor Hugo'nun aynı isimli ünlü edebiyat klasiğinden uyarlanan Les Miserables (Sefiller), Jean Valjean'ın ölümsüz hikayesini beyazperdeye taşıyor. Oscarlı sinemacı Tom Hooper'ın yönetmenliğinde çekilen filmin oyuncu kadrosu ise Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter ve Amanda Seyfried gibi birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor.

Afiş ve Fotoğraflar - Fragman

Sevimli Canavarlar 3D


'Sevimli Canavarlar', Canavarlar Dünyası isimli kendilerine ait bir dünyada yaşayan ve yaşayabilmek için insanlara ihtiyaç duyan ilginç ve sevimli canavarların dünyasının insanlarla karıştığı an ortaya çıkan trajikomik hikayeyi anlatır. Bu dünyada canavarlar yaşayabilmek için insanlara muhtaçtır çünkü insanları korkuttukları an duydukları çığlık onlar için enerji kaynağı gibidir. Bu ilginç dünyaya yanlışıkla küçük bir kız çocuğunun yolu düşünce işler çığrından çıkar. Çünkü insanlar bu tuhaf yaratıklara ters etki yapmaktadır ve dehşete kapılan canavarlar salgın bir hastalığın yayılacağını düşünüyorlardır. Bu küçük kız zannettikleri gibi onların yaşamını tehdit ediyor mudur?
'Toy Story', 'Up' ve 'Wall-E' gibi animasyon tarihinin en yaratıcı filmlerini üreten Pixar Stüdyoları bu filmlerden aşağı kalır yanı olmayan bir yapıta daha imza atıyor.

Afiş ve Fotoğraflar
- Fragman

Suç Çetesi


1949 Los Angeles kenti zalim ve doğuştan kalpazan Mickey Cohen'in (Sean Penn) kontrolü altındadır. Uyuşturucu, silah ve kadın ticaretini tek elden yürüten Cohen, güçlü mafya adamlarının yanı sıra yerel polisi ve hatta politikacıları da arkasına almıştır. Los Angeles Polis Departmanında kimse karşısına çıkmaya cesaret edemezken birimie dışardan destek vermekle görevlendirilen Teğmen John O'Mara (Josh Brolin) and Jerry Wooters (Ryan Gosling), Cohen'in işlerine çomak sokmayı becerebilecek midir?

Suç ve dram türlerini harmanlayan filmin yönetmenliğini Ruben Fleischer üstleniyor. Oyuncu kadrosu ise Ryan Gosling, Emma Stone, Josh Brolin ve Sean Penn gibi yıldızlardan bir araya geliyor.

Afiş ve Fotoğraflar - Fragman

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı

Cindy ve Jim Green çok mutlu bir evlilik sürdüren genç bir çifttir ve hayatta en çok istedikleri şeylerden biri çocuk sahibi olmaktır ama tıbbı bütün çareler tükenmiş gibi görünmektedir. Bir gece evlerinin arka bahçesine bütün dileklerini yazdıkları bir kutu gömerler. Yağmurlu ve fırtınalı bu gecenin sonunda birden Timothy adında bir çocuk karton bir kutunun içinde beliriverir! Timothy genç çift adeta bir mucizedir. Fakat Timothy Green gelirken beraberinde de pek çok beklenmedik sürpriz getirecektir...
Ahmet Zappa'nın hikayesini senaryolaştıran Peter Hedges aynı zamanda filmin yönetmenliğini de üstleniyor. Romantik komedilerin gediklisi Jennifer Garner'ı ve en son The Thing'de seyrettiğimiz Joel Edgerton'ın başrolleri paylaştığı yapım fantastik öğeler de içeren bir komedi-dram...

Afiş ve Fotoğraflar - Fragman