Saruhanlı’nın Vergi Rekortmenleri Açıklandı

Saruhanlı Vergi Dairesi Müdür Vekili Sevgi Varışlı, ilçede 2011 yılında gelir, kurumlar, basit usul ve serbest meslek kazancı alanında en yüksek vergi veren kişi ve kurumları açıkladı.

Saruhanlı’nın Vergi Rekortmenleri Açıklandı
Vergi Dairesi Müdür Vekili Varışlı, 24. Vergi haftası etkinlikleri kapsamında ilçedeki odalar ve meslek örgütlerini ziyaret ederek, görüşmelerde bulundu.

Varışlı, temaslarının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada ilçede 2011 yılında en çok vergi veren 3 kurum ile 9 mükellefin vergi rekortmeni olarak belirlendiğini kaydetti.

2011 yılı gelir vergisi rekortmenlerinin İsmail Avcı, İdris Avcı ve Adem Avcı olduğunu belirten Varışlı, kurumlar vergisi rekortmenlerinin ise Güres Tavukçuluk Ürünleri Pazarlama ve Ticaret A.Ş, Pak Tarım Orman Ürünleri Palet İmalat Ltd. ve Özgür Tarım Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş olduğunu dile getirdi.

Müdür Vekili Varışlı, basit usul vergisi rekortmenlerinin Ahmet Karakaya, Muammer Başkaya ve Hüseyin Kaçar olduğunu, serbest meslek kazancı vergisi rekortmenlerinin de Sevgül Güçlü, İhsan Kurtaslanoğlu ve Ertuğrul Anadol olduğunu söyledi.

Vergi rekortmeni olan kişi ve kurumları önümüzdeki günlerde ödüllendireceklerini ifade eden Varışlı, rekortmenlere teşekkür etti .
Kaynak: İHA