Adana'da Rekortmenlere Ödülleri 2 Mart'ta Verilecek

Adana’da Kurumlar ve Gelir Vergisi, Tescil ve İhracat rekortmenleri ile Türkiye’nin ilk ve ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu listesine giren firmalara ödülleri 2 Mart Cumartesi günü törenle verilecek.

Törene, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu katılacak. Adana Vergi Dairesi Başkanlığı, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası ve Adana Ticaret Borsası işbirliğiyle düzenlenen “Adana Rekortmenleri Ödül Töreni”, 2 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te Seyhan Oteli Seyhan Balo Salonu’nda gerçekleştirilecek.

İl Odaları ve Borsa adına Adana Sanayi Odası Başkanı Sadi Sürenkök’ün açılış konuşmasıyla başlayacak törende, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, , Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve Adana Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy konuşma yapacak.

Konuşmaların ardından Kurumlar ve Gelir Vergisi rekortmenleri, Adana Ticaret Borsası’nda en yüksek tescil işlemi yapan üyeler, başarılı ihracatçılar ve Türkiye’nin birinci ve ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu listesine giren firmalara plaketleri verilecek .
Kaynak: İHA