Tied'den Ak Parti'ye Ziyaret

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi yönetimi, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'i ziyaret etti.

Tied'den Ak Parti'ye Ziyaret
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Kazım Hasbahçacı ve yönetimi, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'i makamında ziyaret ederek, hükümetin çıkardığı İntibak Yasası ile ilgili tüm işçi ve emekliler adına teşekkürlerini iletti.

Ziyarette, hükümetin yaptığı çalışmalardan ve çıkardığı yasalardan gayet memnun olduklarını dile getiren TİED Kayseri Şubesi Başkanı Hasbahçacı, "İntibak Yasası ile de birlikte 2000 öncesi emekli olanlara belli oranda artış oldu. Sizin ve vekillerimizin katkılarıyla 2000 sonrası emekli olanlara da bir iyileştirme bekliyoruz. 2000 öncesinde emekli olanlar ile 2000 sonrasında emekli olanlar arasında bir fark oluştu. Aradaki bu fark kapanırsa çok daha güzel olur" şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi: ''Bunlar geçiş süreçleri. Yıllarca çekilen sıkıntıların bir anda bitmesini bekleyemeyiz. Bu sıkıntıların zamanla aşılacağı düşüncesindeyim. Önemli olan adımlar atmaktı. Bu yolda da adımlar atılmaya başlandı. Adımlar atıla atıla bir yerlere gelinecek. Gerek SGK, gerekse emeklilerin mağduriyetleri 5-10 senelik bir mevzu değil. Bir 60-70 senelik bir mevzu. Bunların bir kaç senede düzelmesini bekleyemeyiz. Türkiye'nin ekonomisi düzelmeye başladıkça, bu konularda düzelmeye başlıyor. Hükümet olarak gelinen nokta ve yapılan işler çok önemli. Bundan sonrası daha güzel olacak düşüncesindeyim. "
Kaynak: İHA