Denizli Osb’ye Yeni Gümrük Binası Yapılacak

Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Temsilcisi Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü arasında Denizli Organize Sanayi Bölgesine gümrük binası yapılması ile ilgili protokol imzalandı.

OSB Müdürlük binasında düzenlenen protokol imza törenine Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Esnaf Odaları Başkanı Musa Çelikkol, İşkur, Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, Bölge Müdürü Tanju Beştaş, Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Kaptan Kılıç ve Denizli Gümrük Müdürü Aydın Güngör katıldı

Protokole Denizli Organize Sanayi Bölgesini temsilen Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu ve Başkan Vekili Ali Yavuzçehre ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Temsilcisi Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Kaptan Kılıç imza attı. OSB tarafından Denizli Gümrük Müdürlüğü hizmet binası olarak iki katlı toplam 700 metrekarelik kullanım alanına sahip binanın OSB tarafından yapılacağı ve 1 yıl içinde tamamlanacağı belirtildi .
Kaynak: İHA