‘Erbakan Haftası’ Etkinlikleri Başladı
Saadet Partisi (SP) tarafından 22 Şubat-3 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Erbakan Haftası etkinlikleri başladı.

Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının ikinci yılı olduğunu anlatan GİK üyesi Muhittin Aytunç, “Tanıtma Başkanlığımız bünyesinde teşekkül ettirilen Erbakan Haftası Komisyonu bütün programlarda kullanılabilecek haftanın logosu, afiş, bilboard, döviz, branda gibi tanıtım materyalleri ile ilgili hazırlıkları yaptı. Hocamızı en iyi şekilde anlatacak bir senaryo dâhilinde sinevizyonlar, fotoğraf sergileri hazırladı. Teşkilatımızın her kademesindeki mensuplarımız, bütün Saadet Partililer, bütün Türkiye Hocasını unutmadı. Yüzlerce program ve etkinlikle Hocamız anılacak, rahmetle yad edilecek, geride bıraktığı güzel izler, açtığı çığırlar, bugün Saadet Partililere hedef olarak gerçekleştirilmek üzere bıraktığı yeni bir dünya hedefi milletimize anlatılacak. Bu kapsamda Muş’ta da İl Başkanlığımız tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenecektir” dedi.
‘Erbakan Haftası’ dolayısıyla, ülkede ve Muş’ta bütün insanlığın yegâne kurtuluş reçetesi Milli Görüş ve icraatlarının konuşulacağını vurgulayan Aytunç, hafta süresince birçok programın düzenleneceğini de sözlerine ekledi .
