Suluova Belediyesi Vatandaşları Spor Yapmaya Davet Ediyor

Suluova Belediye Başkanlığı tarafından İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesinde Kondisyon Salonu oluşturuldu.

Kondisyon salonunda incelemelerde bulunan ve kısa bir süre spor yapan Belediye Başkanı Mahmut Boz, amaçlarının tüm ilçe halkına spor yapma imkanı sunmak olduğunu belirtti.

Maliyeti yaklaşık 18 bin lira değerinde olan salonda 8 adet kondisyon aleti yer alırken, Boz, vatandaşları spor yapmaya devam etti.

İlçe genelinde her mahalleye 20 park ve 20 halı saha yaparak hizmete sunduklarını belirten Boz, ''İnsanımıza Değe- ölçüsüyle ilçe halkımızın sosyal, kültürel ve sağlıklı yaşam standartlarını çok önemsediğimiz için bu ihtiyaçların giderilmesine çalışıyoruz'' dedi.

Belediye Başkanlığının bu desteklerinin çok anlamlı olduğunu ifade eden İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halis Demirci ise şunları kaydetti:

''Halkımızın daha verimli ve bilinçli spor yapabilmeleri amacıyla müdürlüğümüz bünyesinde oluşturulan kondisyon salonu için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Halen müdürlüğümüz bünyesindeki Mahmut Demir Spor Salonumuzda 52 bayan vatandaşımız sürekli olarak step aerobik, 76 erkek vatandaşımız kondisyon idmanları, 50 öğrencimiz güreş, yine 50 öğrencimiz de Tekvando antrenmanları yapmaktadır.''

Muhabir: Murat Arslan

Yayıncı: Dilek Sezen
Kaynak: AA