Merkez İlçe'den Tbmm ve Ak Parti Genel Merkezi'ne Ziyaret

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı, TBMM'de ve AK Parti Genel Merkezi'nde ziyaretlerde bulundu.

Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve beraberindeki heyet ilk olarak AK Parti TBMM Grup Toplantısı'na katıldı.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ile bir toplantı yapan Merkez İlçe heyeti, Ürün'den TBMM'deki yasama faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı.

Ürün, toplantıda yaptığı konuşmada, Merkez İlçe teşkilatının yaklaşan mahalli idareler seçimlerinde en az 2011 yılındaki genel seçimler kadar yoğun bir çalışma sergilemesi gerektiğini kaydetti.

Başta sandık kurulları olmak üzere yerel seçimler öncesinde eksik ve tamamlanması gereken tüm çalışmaların bitirilmesi gerektiğini ifade eden Ürün, şöyle konuştu:

''Afyonkarahisar'da girdiği her seçimden başarıyla çıkan AK Parti Afyonkarahisar teşkilatımız inşallah mahalli idareler seçimlerinde bu başarılarını artırarak sürdürecektir. Afyonkarahisar'daki il ve tüm ilçe teşkilatlarımız çalışmalarını artırarak sürüyor. Sayın Genel Başkanımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği gibi AK Parti için seçim çalışmaları seçimlerden hemen sonra gelen günden itibaren başlar. Bu düsturla hareket eden Afyonkarahisar'daki il ve tüm ilçe teşkilatlarımız inşallah AK Parti'nin sandıktaki başarısını daha da artıracaktır.''

Merkez İlçe Başkanı Eser de merkez ilçe teşkilatının sorumluluğun bilincinde hareket ederek, Afyonkarahisar'daki seçmen sayısının büyük çoğunluğunun Afyonkarahisar il merkezinde yaşaması nedeniyle teşkilat çalışmalarına hız verdiklerini ve 2014 yılında Afyonkarahisar'da sandıktan önceki seçimlerde olduğu gibi birinci çıkmak için çalıştıklarını ifade etti.

Merkez ilçe heyeti, toplantının ardından TBMM Genel Kurulu'nu izledi.

Heyet daha sonra AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu ile bir araya geldi.

Merkez İlçe heyeti, AK Parti Merkez İlçe'nin çalışmalarına ilişkin Göksu'ya bilgi verdi.

Muhabir: Canan Tükelay

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA