AK Parti Araklı Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantı Yapıldı

AK Parti Araklı İlçe Başkanlığı Ocak ayı danışma meclisi toplantısı yapıldı.

Partinin ilçe binasında düzenlenen toplantıya, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Araklı Belediye Başkan Vekili Hasan Çebi, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı yöneticileri, Yöneticileri, İl Genel Meclisi Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Araklı İlçe Başkanı Mustafa Tekinbaş, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetiyle ülkede bir değişim ve dönüşümün başladığını ifade ederek, ''AK Parti'ye gönül vermiş kardeşlerimizle bu dava ahirete kadar sürecektir. HAS Parti ve Demokrat Parti'den aramıza yeni katılmış kardeşlerimizle gücümüze güç katarak millete hizmet yolunda hiç durmadan yürümeye devam edeceğiz'' dedi.

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ise Araklı'nın konumu itibariyle ayrıcalıklı bir yere sahip olduğunu belirterek, ''Bu güzel ilçemizin diğer bir özelliği ise insanlarının sevecenliği, aktifliği, gayretliliğinin yanında yetiştirdiği insanlardan Türkiye'nin değişik illerinde olup da gerek siyasette, sanatta, sporda gerekse ticarette değişik başarılara imza atmış kişilerin hiç bir zaman köklerini unutmamaları ve memleketleriyle olan bağlarını koparmamalarıdır'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından Has Parti İlçe başkanı Adnan Alemdaroğlu ve ekibi, Demokrat Parti eski İlçe Başkanı Ekrem Reis AK Partiye geçti.

Toplantı, Gümrükçüoğlu ve Tekinbaş ile il yöneticileri tarafından partiye geçenlere rozetlerinin takılmasıyla sona erdi.

Muhabir: Mustafa Solmaz / Burak Altunöz

Yayıncı: Asena Akçay
Kaynak: AA