Mihalıççıklılar Derneği'nden Başkan Sakallı’ya Ziyaret

Mihalıççıklılar Yaptırma, Yaşatma Yardımlaşma Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı İsmail Can ve Yönetim Kurulu üyeleri Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı’yı ziyaret etti.

Mihalıççıklılar Derneği'nden Başkan Sakallı’ya Ziyaret

Ziyarette Başkan Sakallı ile MİYAD’ın gerçekleştirdiği çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunan Dernek Başkanı Can ve yönetim kurulu üyeleri, derneklerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler. Gerçekleştirdikleri ziyarette yaptığı konuşmada projelerimize büyük destek sağlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı’ya teşekkür ettiklerini ifade eden Can, gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları büyük bir memnuniyetle takip ettiklerini ifade etti.

Mihalıççıklılar Yaptırma, Yaşatma Yardımlaşma Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği üyelerine gerçekleştirdikleri anlamlı ziyaret için teşekkür eden Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ise yaptığı konuşmada; MİYAD’ın önemli bir görevi başarı ile yerine getirdiğine dikkat çekerek, Eskişehir’in geleceği için sivil toplum kuruluşlarının büyük önem taşıdığını vurguladı.
Kaynak: İHA