Engelli Öğrencilere Ağız ve Diş Taraması

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hekimleri tarafından engelli öğrenciler diş taramasından geçirildi.

Engelli Öğrencilere Ağız ve Diş Taraması

Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde eğitim gören engelli öğrencilere ağız ve diş sağlığı taraması yapıldı. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, dün Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan ve İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu ile birlikte, Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ne giderek, diş taraması yapılan öğrencilere diş macunu ve fırçası hediye etti.

Şahin, “Sosyal bir projenin startı bugün verildi.

Sağlık Bakanlığı'nın gözetiminde İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Devlet Hastanesi iş birliğiyle engellilerimize ağız ve diş sağlığı taraması yapılıyor. Engelli çocuklarımızı hastanelere çağırmadan yerinde muayene ve kontrollerini yapıyoruz. İnegöl’ümüz ve Bursa’mız sağlık konusunda hükümetin desteklerinden faydalanıyor. Devlet Hastanesi'nde hekim sayısını elimizden geldiği kadar artırmaya çalışıyoruz. Engellilere uzanan bu elin öpülesi bir el olduğunu ifade etmek istiyorum. Engelli öğrencilerin eğitimine önem veriyoruz. Bunun baş mimari başbakanımızdır. Bu yapılan hizmetler asil milletimize aittir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnegöl her şeyin en iyisine layık. Sağlık konusunda en iyi noktaya ilerliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA