Sekmen’ Hizmet İş Sendikası Erzurum Şubesi’ni Ziyaret Etti

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen’in, AK Parti İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen ziyaret programları devam ediyor.

Sekmen’ Hizmet İş Sendikası Erzurum Şubesi’ni Ziyaret Etti

Sekmen, beraberindeki AK Parti il Başkan Yardımcıları, Ebubekir Aydemir ve Zinnur Kara ile birlikte Hizmet İş Sendikası Erzurum Şubesi'ni ziyaret etti.

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, burada yaptığı konuşmada sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Aksakal, Sekmen’in belediye başkanlığı döneminde Hizmet İş Sendikası ile önemli çalışmalara imza attığını anımsatarak, bu çalışmaların sendika genel başkanlığı tarafından memnuniyetle karşılandığını söyledi.

Aksakal, çalışanların hakları konusunda yeni başkana önemli görevler düştüğünü ifade etti.

Sekmen ise gerek esnaflarla gerek sendikalarla görüşmeler yaptıklarını belirterek," Yeni bir belediye yasası ile karşı karşıyayız. Bu yasaya göre ilimizin en ücra köşesine bile hizmet taşıyacağız. Sizlerin dertlerine de derman olmaya çalışacağız." dedi.

Sekmen, seçildikten sonra belediye personeline yönelik önemli çalışamalar yapacaklarını belirterek, sosyal içerikli etkinliklere ağırlık vereceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından Sekmen, Hizmet İş Sendikası yöneticileri,iş yeri temsilcileri ve üyelerinin sorunlarını dinledi.
Kaynak: İHA