Gülaylar Fırsat Günlerinde Yüzde 70 İndirimli Altın Satışları Başladı

80 yılı aşkın bir süredir kuyumculuk sektörünün en güvenilir markalarından biri olan Gülaylar Kuyumculuk, yüzde 70’e varan indirimlerle altın ve pırlanta satışı yapıldığı geleneksel fırsat günlerine başladı.

Gülaylar Fırsat Günlerinde Yüzde 70 İndirimli Altın Satışları Başladı

Yeni yıla günler kala sevdiklerine altın ve pırlanta hediye etmek isteyenler için bulunmaz bir avantaj sağlayacak olan Gülaylar Fırsat Günleri 27-31 Aralık 2013 tarihleri arasında İçerenköy Carrefour AVM’de olacak. İçerenköy Carrefour AVM’de gerçekleştirilen Gülaylar Fırsat Günleri'nde yılbaşı alışverişleri için yüzde 70’e varan oranlarda indirimli altın ve pırlanta ürünler sunuluyor.

Gülaylar Group Perakende Mağazalar Direktörü Tufan Aykut, organizasyon oldukça yoğun şekilde devam ediyor. Geleneksel hale gelen fırsat günleri bu alışveriş merkezinde hayata geçirildi. Çok yoğun bir talep var. Yüzde 30'dan yüzde 70'e varan indirimler yapıyoruz. Herkesin gelip görmesi gereken bir etkinlik. Vatandaşlarımızı bu fırsattan yararlanmaya davet ediyoruz" dedi.

Etkinliğe katılımcıları da, fiyatların şaşırtıcı derecede indirimli olduğunun altını çizerek, ucuza altın almak isteyenlerin özellikle de evlenecek çiftlerin mutlaka etkinliğe gelmesi gerektiğine dikkat çekti.

2012 yılında 5 günde 10 bin kişinin altın ve pırlanta alışverişi yaptığı Gülaylar Fırsat Günleri’ne bu yıl da yoğun talep bekleniyor.
Kaynak: İHA