Ebru Gündeş'in kocası tutuklandı mı?

Türkiye'de deprem etkisi yaratan rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun dikkat çeken isimlerinden olan Ebru Gündeş’in İran asıllı kocası Reza Zarrab'ın tutuklanıp tutuklanmadığı merak konusu oldu.

Ebru Gündeş'in kocası tutuklandı mı?
İstanbul merkezli operasyonda gözaltına alınan isimlerden biri de Ebru Gündeş'in İran asıllı kocası Reza Zarrab olmuştu. Zarrab'ın İran'a kaynağı belirsiz para transfer ettiği iddia edilmişti. Ebru Gündeş ile yaptığı evlilik ardıdan magazin dünyasında da sıkça ismi geçen Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş'e pahalı ve lüks hediyeler alması sıkça konuşulmuştu.

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda bu sabak önemli bir gelişme daha yaşandı. Aralarında Zarrab'ın da bulunduğu gözaltındaki isimler emniyetteki işlemlerinin tamamlanması ardından sağlık kontorlü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Zarrab'ın daha sonra Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

Zarrab'ın Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Kaan Çağlayan ve İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler aracılığı ile rüşvet dağııtığı da gelen iddialar arasında.

REZA ZARRAB KİMDİR?
Reza Zarrab iş adamı kimliğiyle ön plana çıkan Türkiye'nin güçlü seslerinden şarkıcı Ebru Gündeş'in kocası.

Reza Zarrab 1984 yılında Bakü'de hayata merhaba dedi. Zengin bir ailenin çocuğu olmasından dolayı küçük yaşlardan itibaren ticaret ile uğraşmaya başladı ve öğrendiği şeyler ile ailesinin servetine servet kattı.

Armatörlük, kuyumculuk, petrol ticareti gibi işlerle uğraşan ünlü iş adamı Ebru Gündeş ile evli.