Ak Parti'li Gençlerden Yardım Kampanyası

AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanlığı, kış aylarının çetin geçtiği kentte örnek bir projeye imza atarak, maddi imkansızlıklardan dolayı mont, kazak, pantolon, ayakkabı ve bot gibi temel ihtiyaçlarını karşılayamayan Vanlı depremzedeler ve Suriyeli mülteciler için yardım kampanyası başlattı.

Ak Parti'li Gençlerden Yardım Kampanyası

"Sen Üşürsen, Ben Uyuyamam" sloganıyla yola çıkan AK Parti'li gençler, topladıklarını malzemeleri Van ve Suriye sınırındaki illere gönderecek.

Kampanya ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özbay, “Kış aylarının sert geçtiği şu günlerde mülteci ve depremzede kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere böyle bir projeyi hayata geçirdik. 30 Aralık tarihine kadar kendi girişimlerimizle birlikte topladığımız her türlü giysi malzemesi, ayakkabı ve bot gibi yaşam malzemesini ilimizdeki ihtiyaç sahiplerimize ulaştıracağız. Ben ilimizde ki tüm vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını rica ediyorum. Bu projeye destek olsunlar. Bu konuda bize yardımcı olmak isteyen büyüklerimiz belirttiğimiz malzemeleri partimize ait il başkanlığı binamıza da ulaştırabilirler. Halkımızın bu konuya destek olacağını belirtiyor, dolayısıyla yapacakları yardımlarından dolayı da şimdiden hem şahsım hem de teşkilatım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Özbay, Sevgi Yolu üzerinde açtıkları yardım toplama standının ay sonuna kadar açık kalacağını sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA