İş-kur İl Müdürü Sezgi’nden, Başkan Gümrükçüoğlu’na Plaket

İŞ-KUR İl Müdürü Mustafa Sezgin, İŞ-KUR’a ve işsizliğin önlenmesine yaptıkları katkılardan dolayı Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na plaket vererek teşekkür etti.

İş-kur İl Müdürü Sezgi’nden, Başkan Gümrükçüoğlu’na Plaket

Başkan Gümrükçüoğlu, her zaman şehre önemli katkılar sunan İŞ-KUR ile bu güne kadar birçok projeyi gerçekleştirdiklerini belirterek, İŞ-KUR’un bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği ‘İstihdam, Kariyer ve Girişimcilik Etkinliği’nin önemli bir organizasyon olduğunu kaydetti.

Gümrükçüoğlu, “Bu etkinlik gençlerimize kariyerlerine ve yetişmişliğine göre yeni yeni iş alanları veya karşılıklı iletişim açısından çok güzel bir buluşma ortamı sağlıyor. İŞ-KUR’un güzel faaliyetleri genç kuşağın bilinçlenmesine de yardımcı oluyor. İŞ-KUR’un yaptığı istihdam, kariyer ve girişimcilik etkinliğinin şehrimize önemli katkılar sağladığına inanıyorum. İŞ-KUR ile devamlı ulaşım köprüsü kuruyoruz. Trabzon halkı adına sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

İŞ-KUR İl Müdürü Mustafa Sezgin ise, bu yıl ikincisini düzenledikleri İstihdam Fuarı'nın her geçen yıl daha da etkin ve kaliteli bir organizasyon haline geldiğini kaydederek, fuarımız gittikçe daha kaliteli ve düzenli bir organizasyon haline geldiğini belirtti.

Sezgin, “Trabzon Belediyesi ile birçok önemli projeyi gerçekleştiriyoruz. Desteklerinden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA