Altın Fiyatları ne olacak? Çeyrek Altın ne kadar oldu? (18 Aralık 2013)

Altın Fiyatları ne olacak? Çeyrek Altın ne kadar oldu? Çeyrek Altın Fiyatı 18 Aralık 2013 Altın fiyatları ne olur? Altın Fiyatları Güncel Yarım Altın Çeyrek Altın Fiyatları? Altın Fiyatları Güncel Altın hem alış hem de satış fiyatlarını tablodan görebilirsiniz.

Altın Fiyatları ne olacak? Çeyrek Altın ne kadar oldu? (18 Aralık 2013)
Altın Fiyatları ne olacak? Çeyrek Altın ne kadar oldu? Çeyrek Altın Fiyatı 18 Aralık 2013 Altın fiyatları ne olur? Altın Fiyatları Güncel Yarım Altın Çeyrek Altın Fiyatları? Altın Fiyatları Güncel Altın hem alış hem de satış fiyatlarını tobladan görebilirsiniz.

18 Aralık 2013 çarşamba günü, Kapalıçarşıdan ve altın piyasalarından son notlar ne durumda. Altın, ABD ekonomisindeki güçlenmeyle bereber Fed'in parasal teşvikleri azaltmaya başlayacağı spekülasyonunun metale yönelik güvenli liman talebini azaltması sonucu, üst üste üçüncü ayını da kayıpla geçmeye yöneldi.

Altın Fiyatları ne olacak? Çeyrek Altın ne kadar oldu? (18 Aralık 2013)

Spot altın, dün ons başına 1,244.13 dolardan işlem gördükten sonra, Singapur saati ile 12:55'te, 1,242.65 dolara geldi. Fiyatlar dün yüzde 0.5 yükseldi. Metal Kasın ayında yüzde 6.1 düştü ve 1,180.50 dolar ile 34 ayın en düşük seviyesini gördüğü Haziran ayından bu yana en kötü aylık performansına yönlendi. Fiyatlar bu hafta fazla değişmedi.

Çeyrek altın, altın fiyatları, gram altın, tam altın, hamit ve reşat altın, gremse, ziynet ve ons altın fiyatları son durum ne? İki buçuklu ve beşli altın fiyatlarında kapaniş fiyatları En güncel altın fiyatlarına ve gün be gün analist yorumlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Altın fiyatları son 35 yılın en kötü kasım ayını geride bıraktı. Spot altın geçtiğimiz ay yüzde 5,5 değer kaybına uğradı. Altında 1978'den bu yana hiçbir Kasım ayında bu kadar sert düşüş gözlenmediği belirtiliyor. 1978 Kasım'ında altın fiyatları yüzde 20 değer kaybetmişti. Altın fiyatları genelde Kasım aylarında iyi performans sergiliyor. BullionVault altın ticareti sitesinin verilerine göre bundan önceki 45 yıl boyunca altın Kasım aylarında yüzde 1,4 değer kazandı.

NE OLUMSUZ ETKİ YARATTI?


cnbc'nin haberine göre BullionVault Araştırma Şefi Adrian Ash, 'Altı yılın zirvesinde seyreden küresel hisse senedi fiyatları altını olumsuz etkiledi. Hesaplarımıza göre altın fiyatlarında 2013'ten daha kötü geçen yalnızca iki yıl var' dedi. Spot altının ons fiyatı 1251 dolarda seyrediyor.
29 Kasım altın yorumları- Altın fiyatları artacak mı düşecek mi? Altın fiyatları yükselecek mi? Altın fiyatları ne olur? Altın fiyatları 2013 güncel Altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatı ne olur Altın fiyatı ne olacak