Merhamet 33. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol’un başrollerini paylaştığı Merhamet, 33. Bölümüyle 18 Aralık Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarına geliyor.

Merhamet 33. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Merhamet Dizisi 33. Bölüm özeti:

Fırat, Narin'i tekrar kazanmanın mücadelesini veriyor
Fırat, kendisine olan tüm güveni sarsılan Narin'i tekrar kazanabilmenin mücadelesini veriyor.

Sinan'ın adamlarının eline düşen Fırat'ın kurtulabilmesi için artık bir mucize gereklidir. İz üzerinde olan Atıf ve Sermet ise, Fırat'ı kurtarmak için birbirleriyle yarış halindedir.

Narin ve Deniz, Şadiye'yi alıp evlerine götürürken, Recep üstlerine gelir ve hiç beklemediği bir şiddette Deniz'in hışmına uğrar. Narin, Şadiye'ye olan tüm kızgınlığına rağmen kardeşinin kendi evinden gelinliği ile çıkmasında ısrar eder.

Fırat, yaşadıklarından büyük dersler çıkarmış olarak Narin'in yanına gider ve olanı biteni hiçbir şey saklamadan anlatır. Bugüne kadar çok vakit kaybettiklerini ve bundan sonra her anını onunla geçirmek istediğini söyler. Narin'in ise artık Fırat'a olan tüm güveni sarsılmıştır. Fırat, Narin'i tekrar kazanabilecek midir?

Geçmiş öykülerde ise; Deniz, Narin'den yana tavır koyar ve Irmak'ı ağır bir şekilde azarlar. Bu olay Irmak'ın günümüze kadar uzanan Narin nefretinin başlangıcı olacaktır.