Ümraniye’de Azılı Hırsız Kardeşler Yakalandı

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde birçok hırsızlık olayına karışan azılı hırsız kardeşler, son işlerinde çaldıkları eşyalar ile birlikte yakalandı.

Ümraniye’de Azılı Hırsız Kardeşler Yakalandı

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güven Timleri Şube Müdürlüğü Ümraniye ekipleri, ilçe ve çevresinde esnafın korkulu rüyası haline gelen ve birçok ev ve iş yerini soydukları iddia edilen hırsızlık zanlısı 2 şüpheli kardeşi yakaladı. Son olarak Dudullu’da bir mağazadan konut dokunulmazlığını ihlal ederek çok sayıda LCD televizyon, cep telefonu ile araç nevigasyonu ve teyp çalan Nesih A.i ile kardeşi Yılmaz A., aylardır süren takibin ardından üzerlerinde taşıdıkları ruhsatsız tabanca ile birlikte Güven Timleri Şube Müdürlüğü Ümraniye ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda kıskıvrak yakalandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile güvenlik güçleri tarafından çaldıkları 49 parça eşya ve ruhsatsız tabanca, bu silaha ait 8 adet mermiyle birlikte gözaltına alınan A. kardeşlerin, emniyetteki sorgularının ardından bu sabah adli makamlara çıkarılması bekleniyor.

Nesih ve Yılmaz A. kardeşlerin, daha önceden benzer suçlardan 40'ın üzerinde dosyasının bulunduğu ve başka illerde de hırsızlık olaylarına karıştıkları öğrenildi.
Kaynak: İHA