Muhtarlıkta Yenilikçi Yaklaşım

30 Mart 2014 yerel seçimler için belediye başkan adaylarının birer birer ortaya çıktığı şu günlerde Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde Muhtar adayları da ilginç vaatlerle aday olmaya başladılar.

Muhtarlıkta Yenilikçi Yaklaşım

Pazarlar İlçesi Atatürk Mahallesi Muhtar adayı Mustafa Akdemir yaptığı açıklamada, Atatürk Mahallesini değişimin ve yeniliğin odağı haline getirerek sadece Pazarlar için değil bölgemiz için örnek teşkil eden bir mahalle haline getireceğinin teminatını verdi.

Hizmette insanın odak noktası olduğuna inanan Akdemir, “bizim amacımız daha çağdaş bir Atatürk Mahallesine kavuşmak. Bu uğurda önce mahalle sakinlerimizin önerileri ve yardımları bizim en büyük dayanağımız olacaktır. Sonrasında da bu güçle kurumlarımızın gücünü birleştirerek kollektif bir çalışma sergileyeceğiz. Ve inanıyorum ki bu sürecin sonunda sosyo-kültürel açıdan çok hoş bir mahalleye sahip olmuş olacağız. Önümüzdeki yerel seçimlerde Halkımızın bize teveccüh buyuracağına inanarak değerli mahalle sakinlerimize gönülden sevgi ve saygılarımı sunarak tüm adaylara başarılar dilerim” dedi.

Atatürk Mahallesi muhtar adayı Mustafa Akdemir 1975 yılında Pazarlar’ da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Pazarlar’ da tamamladı. Yükseköğrenimini Dumlupınar Üniversitesi Pazarlama ve Gıda Teknolojisi Bölümlerinin ikisini birden başarı ile bitirerek tamamladı. İyi derecede bilgisayar ve İngilizce biliyor.
Kaynak: İHA