Yeditepe Üniversitesi Dr. Yasemin Bradley'i Konuk Edecek

Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, "Yemek Bilimi ve Kültürü" başlıklı söyleşileri kapsamında Dr. Yasemin Bradley'i konuk edecek.


Yeditepe Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin ilk Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü olma özelliğini taşıyan Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, "Yemek Bilimi ve Kültürü" başlıklı bir söyleşi dizisi başlatıyor. İlk olarak Dr. Yasemin Bradley'i ağırlayacak olan söyleşi dizisinde ele alınacak ilk konu ise "Medyanın yemek kültürü ve beslenme alışkanlıkları üzerine etkisi" olacak.

Medyanın birçok farklı alanında çalışmalara imza atmış olan Dr. Bradley, bu söyleşide birinci ağızdan medyanın yemek kültürü ve beslenme alışkanlıkları üzerine etkisini yorumlamanın yanı sıra, merak edilen sorulara da cevap verecek.

Söyleşi, 7 Kasım 2013, Perşembe günü 14.00-16.00 saatleri arasında, Yeditepe Üniversitesi Rektörlük Binası'nda yer alan Üzeyir Garih Salonu'nda gerçekleştirilecek. "Yemek Bilimi ve Kültürü" söyleşileri, ilerleyen tarihlerde tanınmış isimleri ağırlamaya devam edecek.

Kaynak: AA