Mahalle Meclisi Toplantıları Sürüyor

Erzincan Belediyesi Mahalle Meclis toplantılarına devam ediyor.

Mahalle Meclisi Toplantıları Sürüyor

Erzincan Belediyesi tarafından düzenli olarak yapılan mahalle meclis toplantıları aralıksız devam ediyor. Yapılan mahalle meclis toplantılarında mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Yüksel Çakır ve belediye yöneticileri mahalle sakinlerinin dilek ve şikayetlerini dinliyor.

Yavuz Selim Mahallesi’nde yapılan toplantıda mahalle sakinleri ile Belediye Başkanı Yüksel Çakır, mahallenin sorunları üzerinde mahalle halkı ile bilgi alış verişinde bulundu.

Mustafa Doğan Anadolu Lisesinde gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, başkan yardımcıları ve belediye yöneticileri katılırken, Mahalle Muhtarı Miktat Yurt ve çok sayıda mahalle sakini de toplantıya iştirak etti.

Mahalle Meclisi açılış konuşmasını yapan mahalle muhtarı Miktat Yurt, Belediye Başkanı Yüksel Çakır' a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Yüksel Çakır, bu toplantıların mevcut kaynakların ve imkanların en etkin ve verimli bir biçimde kullanma konusunda büyük ilham kaynağı olduğunu vurgulayarak, “Erzincan Belediyesi olarak sizlerin desteğiyle bir çok çalışmaya imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Sizler bizin en büyük destekçimizsiniz sizlerin özverisi ve desteği olmasa bizlerin bu kadar çalışmayı gerçekleştirmesi mümkün değil. Amacımız; Erzincan’ı marka şehir yapmak inşallah Allahın izniyle de bunu gerçekleştireceğiz. Mahallede yapılan çalışmaları ve eksikliklerin tespiti noktasında bir araya geldik. El ele vererek bu sorunların çözümü noktasında ortak fikir beyan edeceğiz.” dedi.

Toplantıda son olarak mahalle halkı söz alarak belediye çalışmaları hakkındaki görüşlerini, şikayet ve önerilerini dile getirdi. Gündeme gelen konular, direkt salonda bulunan belediye yöneticileri tarafından cevaplandırılırken sorun, dilek ve temennilerde not alındı.
Kaynak: İHA