Ak Partili Zerrin Ak, Farkındalık Oluşturacak

Partilileri, hayırseverler ve sivil toplum kuruluşlarıyla gerçekleştirdiği sosyal etkinliklerle Mendereslilerin gönlünde taht kuran AK Parti İzmir Menderes İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Zerrin Ak Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olarak ilçesini Ak hizmetlerle buluşturacağını belirten AK, “Halka hizmet yolunda var gücümüzle koşmaya ve halkımıza efendi değil hizmetkâr olmaya devam edeceğiz.”dedi.


AK Parti Menderes Belediye Başkan aday adayı Zerrin Ak, bir dönem üstlendiği AK Parti Menderes Belediye Meclis Gurup Başkan Vekilliği döneminde akılcı yaklaşımlarla verdiği önergeler ve sert muhalefetiyle aktif siyasette gündeme geldi. 2009’da İlçe Kadın Kolları Başkanlığına da seçilen AK, partilileri, hayırseverler ve sivil toplum kuruluşlarıyla ilçede adeta sosyal etkinlikler seferberliği başlattı. Sadece Menderes’te değil Türkiye genelinde de ilklere ekibiyle birlikte başarılara imza atan Zerrin Ak, kişiliğiyle de binlerce vatandaşın gönlünde taht kurdu. İnsana hizmet yolunda destekçiler ve ihtiyaç sahipleri arasında ayrım yapmayan Zerrin AK’ın önemli özelliklerinde biri, farklı kesimlerden hizmet çizgisinde buluşan bir gönüllü ordusuna sahip olması.

MENDERES EGE’NİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK
AK Parti’nin İzmir’deki güçlü bayan profilleri arasında önde gelen isimlerinden biri olan Zerrin Ak, İlçe Teşkilatının düzenlediği takdim toplantısında binlerce Menderesli'nin kendisinden beklediği ve istediği açıklamayı yaptı. Zerrin AK, Menderes'in tamamına olan hizmet sevdasını perçinlemek için AK Parti Menderes Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Alkışlarla karşılanan açıklamada Ak, “Farklı kesimlerden gelerek hizmet sevdasında buluştuğumuz gönül dostlarımızla dağ tepe, ova sahil demeden fark gözetmeden binlerce insanımıza destek olduk. Karşılıksız sevdiğimiz Menderes halkımızın talebi bu hizmetlerin daha güçlenerek daha fazla kişiye ulaşması. Hizmet sevdamızı perçinlemek için ilçemize AK hizmetler yağdırmak için AK Partimizden Menderes Belediye Başkan aday adayı olduk. Söz teşkilatımızın, karar Menderesli hemşehrilerimizindir. Tüm kesimleri ve gelir gruplarımızı kapsayacak projelerimizle Menderes’in Ege’nin nasıl bir parlayan yıldızı olacağını aday olduğum zaman detaylarıyla sizlere arz edeceğim” dedi.

"KENDİNİ DEĞİL KENTİNİ DÜŞÜNEN ADAY"
Menderes seçmenin yarısından fazlasının kadın olduğuna dikkat çeken Zerrin Ak, "Başbakanımız ve Genel Başkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın insan odaklı hizmet anlayışı ve "hizmet siyasetini kadınsız düşünmek, hayatı yarım algılamak anlamına gelir" dediğini dile getirdi. Belediye başkanı aday adayı olarak katılımcılığa açık, "ben değil biz" diyen, sivil toplumu önemseyen, değişim ve dönüşümü sadece takip eden değil bizzat gerçekleştiren, dürüst, üretken, hizmet etmeyi seven, "kendini değil, kentini düşünen" bir anlayışla belediye başkanlığına aday olduğunu vurgulayan Zerrin AK, "Bu bir bayrak yarışıdır. Aday olan ve olacak olan dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ben kendimi önce Allah'a sonra da sizler gibi değerli Menderesliler'e emanet ediyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kazanan Menderes olsun." diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak: İHA