Bağ Evinin Traktör Kasasındaki Tehlikeli Yolculuğu

Düzce'de fındık tarlasında bulunan bağ evini şehir merkezine taşımak isteyen İsmet Aktepe, tek parça halinde traktöre yüklediği bağ evini taşırken karayolunda tehlikeli dakikalar yaşanmasına neden oldu.


Düzce'nin Aziziye Mahallesi'ndeki fındık tarlasında bulunan bağ evini Konuralp Beldesi'ndeki evinin önüne taşımak isteyen İsmet Aktepe, bağ evini parçalara ayırmamak için yerinden sökerek traktörle taşımaya karar verdi.

Yeğeni ile fındık tarlasına giden Aktepe, kendi imkanlarıyla bağ evini traktöre yükleyerek yola çıktı.

Traktörle D-655 karayolunu kullanarak Konuralp beldesine doğru giden Aktepe, karayolunda zaman zaman tehlike oluşturdu.

Aktepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bağ evini yüklerken zorlandıklarını belirterek, yolculuk sırasında bir sorunla karşılaşmadıklarını söyledi.

Fındık tarlasında yaz aylarında kullandıkları bağ evini, sürekli kullanabilmek için taşıdıklarını dile getiren Aktepe, "Evimizin bahçesinde bu bağ evini koyabileceğimiz bir yerimiz var. Buraya getirirken önlemimizi aldık. Arkadan kontrol aracı geliyor. Karayolunda tehlike oluşturabilecek bir durum söz konusu değil" dedi.

Karayolunu kısa süre kullanmak zorunda kaldığını dile getiren Aktepe, "Bağ evimizin fazla bir ağırlığı yok. Buradan da düşme tehlikesi yok. Tamamen ahşaptan yapılmıştır. Bungalov ev tipi oluyor. Dışını izolasyon malzemesiyle kapladık" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA