Başkan Akın, Öğrencilere Teşekkür Belgesi Verdi
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, "Bartın 17. Kitap Fuarı" etkinliklerine katkı sağlayan Bartın Üniversitesi öğrencilerine düzenlenen törenle teşekkür belgesi verdi.
Akın, makamında ki törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin "Uçan balon şöleni", "Öğrenci gözüyle Bartın" konulu söyleşi ve bilgi yarışması etkinlikleriyle fuara renk kattıklarını söyledi.
Belediye olarak üniversite öğrencileri ile birçok sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikte ortak hareket ettiklerini ifade eden Akın, "Bu birlikteliğin bundan sonra da devam etmesini arzu ediyoruz. Gerçekleştireceğiniz etkinlik ve projelerinizde üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Eğitim hayatınızda ve çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum" diye konuştu.
