Haber Gazetesi 9 Yaşında

Haber Gazetesi’nin 9. kuruluş yıl dönümü Şehir Kulübü'nde düzenlenen geceyle kutlandı.

Haber Gazetesi 9 Yaşında

Haber Medya Grup'a bağlı tüm yayın kuruluşu çalışanlarının bir araya geldiği gecede Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, medya sektöründe elde edilen başarıların devam edeceğini belirterek, “Daha yeni başladık” dedi
Haber Gazetesi’nin kuruluşunun 9. yılı Şehir Kulübü'nde düzenlenen gecede kutlandı. Geceye, Haber Medya Grup'a bağlı Haber Gazetesi, Haber Gazetesi internet portalı, Haber Radyo 103.5, Haber Hayat Dergisi ve AKS TV çalışanları tam kadro katıldı.

Gecede konuşan Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, medya sektöründe elde edilen başarıların devam edeceğini belirterek, “Daha yeni başladık” dedi.

“DAHA YENİ BAŞLADIK”
Haber Gazetesi'nin kuruluşunun 9.yılının kutlandığı gecede konuşan ve Haber Medya Grup çalışanlarına seslenen Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, “Haber Medya ailesi olarak bu sene aramıza iki yeni kardeş katıldı.

Haber Hayat Dergisi ve AKS TV’nin de aramıza katılmasıyla gücümüze güç geldi. Bu akşam bütün çalışanlarımız burada. Haber Gazetesi, geldiği konum itibariyle en üst noktaya ulaştı. Bölgesinde lider, Türkiye’de en çok okunan bölge gazeteleri arasında üçüncü sıraya ulaşan Haber Gazetesi, gelebileceği en önemli yere ulaştı. Medya anlamında bunu geliştirmek istedik. Öncelikle Haber Radyo 103.5 ile Anadolu’da alışılagelmiş sadece şarkı çalan radyo anlayışını ortadan kaldırdık. Ardından Haber Hayat Dergisi’nin çıkışı ve kısa sürede elde ettiği başarıyla beraber AKS TV’nin de grubumuza katılmasıyla daha da bir güçlendik. Televizyon kurmak, izleyicilerin kumandasında yer bulmak uzun soluklu bir süreç olacaktı. Bu anlamda AKS TV’yi aldık, grubumuza kattık. Bir medya zincirinde olması gereken tüm halkaları oluşturduk. Ama daha yeni başladık. Bu zincirin halkalarını güçlendirmek için sürekli düşünüyoruz, fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Bu anlamda eğitime büyük önem veriyoruz. Bu düşünceden hareketle kendi alanındaki 3 başarılı eğitimciden birisi olan Güler Kazmacı, Haber Medya Grup Başkanı olarak görevine başladı.

Onun da bize katacağı çok şey olacaktır. Yapılmışlardan bahsetmeyi sevmem, yapılacak olanları konuşmayı isterim. Ancak ortada büyük bir başarı varken bu başarıdan bahsetmek gerekir” dedi.

“HABER GAZETESİ SEKTÖRÜNDE ‘LİDER’ ”
Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun ise elde edilen başarının sırrını, ‘ekip çalışması’ olarak açıkladı.

Haber Gazetesi'nin 9 yıl önce kurulduğu günkü heyecanı hala yaşadığını söyleyen Necdet Uzun, “Dokuz yıl geçmiş. Şimdi o ilk günlerde yaşadığımız heyecanı yeniden yaşıyorum. Samsun’da Haber Gazetesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleşti. Açılışımız bir miting ortamı gibiydi. Bu gazeteyi kuran genç yaşta büyük başarılara imza atmış Adnan Ölmez ve övünmek gibi olmasın bu mesleğe ömrünü adamış Necdet Uzun vardı. Bugün gelinen noktada Türkiye’nin üçüncü büyük bölge gazetesi olan Haber Gazetesi, tirajıyla yaygın gazeteleri geride bırakmış, istihdam ve ödediği vergilerle de sektöründe lider gazete olmuştur. Radyoların afrodizyak ürün satışlarına aracılık ettiği bir dönemde, 103.5 frekansından yayın yapan Haber Radyo, saat başı haberleri, tartışma, müzik ve eğlence programlarıyla en çok dinlenenler arasında ilk sırada yerini aldı. Aylık yayınlanan Haber Hayat Dergisi, baskı kalitesi ve içeriğiyle bölge sınırlarını aşarak, yaygın medyadaki benzerlerine fark attı. İnternet gazeteciliğinde doğru, tarafsız ve ilkeli yayıncılığın semeresini; yine en çok ziyaret edilen siteler arasında olmakla aldık. Aramıza katılan AKS TV ile de grubumuzu taçlandırmış olduk. Bu başarının bir sırrı var. Bu sır öncelikle en tepeden en alta kadar çalışanların bu büyük halkanın parçaları oldu. Ekip olduk ve bu ruhla başarılara imza attık. Bizim her zaman arkamızda duran, vizyonumuzu geliştiren ve dünyanın 55 ülkesinde Samsun’un bayrağını dalgalandıran Adnan Ölmez’e de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

9. YIL PASTA KESİLDİ
Konuşmaların ardından müzik grubu Ezgidem, yerel sanatçı Osman Öztekin’in sahne aldığı gecede finali ise Karadeniz müziğinin başarılı yorumcusu Kaptan yaparak söylediği şarkılar kadar sahne performansı ile Haber Medya ailesine unutulmaz bir akşam yaşattı. Davetliler daha sonra kutlamaya özel hazırlanan yaş pastayı keserek Haber Gazetesi'nin yeni yaşını kutladı. Haber Gazetesi’nin 9. yıl kutlamasına Haber Medya Grup çalışanlarının yanı sıra Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Ölmez ve Ahmet Şenocak, Haber Gazetesi Genel Müdürü Hüseyin Bilkay, Haber Medya Satış ve Pazarlama Direktörü Hülya Hacıoğlu, Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Okan Aralan, Haber Gazetesi Haberler Müdürü Erdem Erol, Haber Radyo Genel Müdürü İlker Levent, AKS TV Genel Yayın Koordinatörü Sinan Sallabaş da katıldı.

Kaynak: İHA