Antdob, Aralık Ayında 15 Temsili Sanatseverlerle Buluşturacak

Antalya Devlet Opera ve Balesi , aralık ayında opera, bale, müzikal, çocuk oyunu ve konser olmak üzere 15 temsille sanatseverlerle buluşacak.


Eylül ayında sanat sezonunu açan ANTDOB, aralık ayında yapacağı temsillerin hazırlıklarını sürdürüyor.

ANTDOB, 30 Kasım'da dünya prömiyerini gerçekleştireceği ve Uğur Seyrek tarafından sahneye konulan "Tangopera" müzikalini 3 ve 24 Aralık'ta Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde Antalyalı sanatseverle buluşturacak.

ANTDOB, 5 Aralık'ta dünya prömiyerini 20| Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali'nde yaptığı "Aspendos-Yüzyılların Aşkı" balesini, 7 Aralık'ta eylül ayında prömiyeri gerçekleştirdiği ve 130 sanatçının görev aldığı "Anadolu Sihiri" müzikalini sahneleyecek.

- 5 çocuk oyunu da sahnelenecek

ANTDOB Müdürü Kenan Korbek tarafından sahneye konulan "Tosca" operası 12 ve 14 Aralık'ta, Recep Ayyılmaz tarafından sahneye konulan Verdi'nin "La Traviata" operası 17 Aralık'ta ve Alexander Titel'ce sahneye konulan Mozart'ın "Figaro'nun Düğünü" operası 21 Aralık Cumartesi günü sahnelenecek.

Öte yandan, 2, 9 ve 26 Aralık'ta "Haydi Çocuklar Operaya", 19 ve 23 Aralık'ta "Uyuyan Güzel" adlı çocuk oyunları da sahneleyecek ANTDOB, 28 ve 30 Aralık'ta da "Yeni Yıl Konseri" ile izleyicileriyle buluşacak.

Kaynak: AA