Hizmet- İş Sendikası'ndan Öğrencilere Doping Kartı

Eğitime yüzde 100 destek çerçevesinde Hizmet- İş Sendikası üyelerinin eğitim gören çocuklarına ücretsiz olarak “Doping Kartı(akıllı eğitim) dağıtıyor
Hizmet-İş Sendikası Ege Bölgesi Başkanı Ahmet Özen, Pazarlar Belediyesi iş yeri temsilcisi Mustafa Bektaş’a “Doping Kartları teslim etti.

Hizmet- İş Sendikası'ndan Öğrencilere Doping Kartı

Hizmet-İş Sendikası Pazarlar Belediyesi bünyesinde çalışanların eğitim gören çocuklarına İnternet aracılığıyla kendilerine hediye edilen Doping Kartlardaki şifreyi kullanarak kolaylıkla sınavlara hazırlanabilecekler. Bu kartlar ile ortalama notlarını yükseltecek olan öğrencilerin derslerinde daha başarılı olmaları hedefleniyor. Kart sayesinde artık velilerde İnternet üzerinden çocuklarının ders notlarını ve başarı puanlarını takip edebilecekler.

Doping Kartı sayesinde üyelerimizin çocuklarının eğitimdeki başarılarını arttırmayı hedeflediklerini söyleyen Hizmet-İş Sendikası Ege Bölgesi Başkanı Ahmet Özen, aynı zamanda ailelerinde çocuklarının derslerini İnternet üzerinden takip edebileceklerini belirtti.

Doping Kartını üyelerimize ücretsiz olarak verdiklerini dile getiren Başkan Özen, “Öğrenciler İnternet ortamında belirlenen adrese adlarını, soyadlarını ve kartın arkasındaki şifreyi yazarak rahatlıkla sistemden yararlanabiliyorlar. Bu sayede öğrenci daha az başarılı olduğu ders veya istediği derse çalışarak başarısını arttırabiliyor. Amacımız hayırlı bireylerin yetişmesini sağlamaktır. Sendikamızın Eğitime yönelik desteklerimiz bundan önce olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir” dedi.

Hizmet-İş Sendikası Pazarlar Belediyesi İş yeri temsilcisi Mustafa Bektaş ise, “sendikamız tarafından belediyemiz bünyesinde çalışıp ta ilkokul 2. Sınıf ile lise son sınıfları arasında çocukları okuyan üyelerimize Doping kartı ücretsiz olarak verildi.

Sendikamızın eğitime verdiği önem bizleri son derece memnun etti. Sendika yetkililerine arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.

Özel haber
Kaynak: İHA