Kars’ta ‘emniyetteyiz’ Projesiyle 182 Öğrenci Sinemaya Götürüldü

Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nce hayata geçirilen ‘Emniyetteyiz’ projesi kapsamında Kağızman ve Sarıkamış’tan 182 öğrenci sinemaya götürüldü.


Çocuk ve gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin sağlanması, toplumsal açıdan korunmalarına ilişkin tedbirlerin yaşama geçirilmesi ve okul devamlılıklarının sağlanması için uzman ekip ile ders konusunda yardımcı olunması, iyi ahlak ve huy edinmelerine katkı yapılması amacıyla, Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nce yürütülmekte olan “Emniyetteyiz” projesi kapsamında, Kağızman ve Sarıkamış ilçelerinde öğrenimlerine devam 182 öğrenci,sinema filminde bir araya geldi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nce, minibüslerle il merkezine getirilen öğrenciler, hep beraber yaptıkları sabah kahvaltısı ve öğle yemeğinin ardından, Kars Şehir Sineması’nda, tarihi içerikli film izlediler.

Sinema filmi sonrası görüşleri alınan öğrenciler, ilk defa sinemada film izleme fırsatı bulduklarını, başta İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, olmak üzere, kişisel gelişimleri açısından kendilerine her türlü destek ve katkıyı sağlayan Kars Emniyet Teşkilatına teşekkür ettiklerini ifade ettiler.
Kaynak: İHA