Derince Altın Yıllarını Yaşıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince’de incelemelerde bulundu.

Derince Altın Yıllarını Yaşıyor

Yavuz Sultan ve Çınarlı mahallelerinde esnafa konuk olan, vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, Derince’nin altın yıllarını yaşadığını söyledi.

Başkan Karaosmanoğlu’na ilçedeki temasları ve incelemelerinde Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar ile AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark eşlik etti. İlk olarak Yavuz Sultan Mahallesi’ne konuk olan Başkan Karaosmanoğlu, mahalle esnafını ziyaret etti. Alışverişe çıkan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, Çınarlı Mahallesi’ne de konuk oldu.

İlçe esnafı ve vatandaşlardan yakın ilgi gören Başkan Karaosmanoğlu, Derincelilerin hizmetlere yönelik görüş ve önerilerini aldı, ziyaret ettiği yerlerdeki ihtiyaçları dinledi. Derince’ye ve Derince halkına hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Derince’ye sahil düzenlemeleriyle, Kaşkaldere, Çenedere ve Çınarlıdere gibi vadi çalışmalarıyla, parkları ve yeşil alanlarıyla güzel hizmetler yaptık. Derince artık altın yıllarını yaşıyor. Derince’ye ve Derince halkına hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA