Hazife Savaş Otizm Derneğini Evinde Ağırladı

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'ın eşi Hazife Savaş, Manisa Otizm Derneği Başkanı Saadet Şeranoğlu, dernek üyelerini ve engelli çocukları evinde ağırladı.

Hazife Savaş Otizm Derneğini Evinde Ağırladı

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'ın eşi Hazife Savaş, Manisa Otizm Derneği Başkanı Saadet Şeranoğlu ve dernek üyelerini evinde ağırlamak üzere davet etti. Gelen davet üzerine Şeranoğlu ve dernek üyeleri engelli çocuklarla birlikte Savaş'ın evlerine giderek misafir oldular. Manisa'da ilk kez böylesi samimi bir ortamda protokol üyesiyle birlikte sohbet etme imkanı bulduklarını dile getiren Şeranoğlu, "Hanımefendi çocuklarımızla ve bizim sorunlarımızla tek tek ilgilendi. Bu tür bir yaklaşımın herkese örnek olmasını diliyoruz. Önemsendiğimizi bilmek bizi onore etti. Şuan bizim en büyük sorunumuz, kendimize ait bir yerimizin olmaması. Acilen bir dernek binasına ihtiyacımız var. Hanımefendi bu konuda bize yardımcı olacağını söyledi.

Bu da bizi çok sevindirdi. En kısa zamanda tekrar ve mümkün olduğunca sık sık kendisiyle bir arada olmak istiyoruz." dedi.

Vali Abdurrahman Savaş'la birlikte engelli çocuklara ayrı bir önem verdiklerini kaydeden Hazife Savaş, "Onları, özellikle konakta misafir etmekten ayrı bir memnuniyet duydum. Hem anneleri hem de çocukları burada görmek beni çok mutlu etti. Çünkü biz bir dernekle birlikte çalışacaksak eğer; sorunları da yakından görmemiz, konuşmamız gerektiğini düşünüyorum. Dolayısıyla inşallah elbirliği ile ne yapabilirsek, hem annelerimize hem de çocuklarımıza destek olmaya gayret edeceğim. Zaten engelliler konusunda çalıştığım projeler var. Kapımız her zaman kendilerine açık” diye konuştu.

Kaynak: İHA