Turkcell'den 'Akıllı Telefon Festivali'

Turkcell, "Akıllı Telefon Festivali" kampanyasıyla, 4 ayrı markaya ait akıllı telefonları müşterilerine sunacak.


Turkcell açıklamasına göre, bugün başlayan "Turkcell Akıllı Telefon Festivali" kapsamında Turkcell T40, Nokia Lumia 520, iPhone4, LG G Pro Lite Turkcell ayrıcalıkları ve kalitesiyle müşterilerin beğenisine sunulacak. 3 ay sürecek festivalle Turkcell bireysel müşterileri Turkcell İletişim Merkezi'nden ya da magazaturkcell.com üzerinden ulaşabilecek.

Turkcell'in akıllı telefon festivali kapsamında Hazır Kartlı Müşteriler için; Turkcell T40,Nokia Lumia 520,iPhone 4 8GB'ı peşin veya kredi kartı ile satın alan müşterilerin hatlarına 3 ay boyunca kullanabilecekleri 150 lira yükleniyor. 150 liraya müşteriler 3 ay boyunca konuşma ve/veya SMS olarak kullanabiliyor. LG G Pro Lite peşin veya kredi kartı ile satın alan müşterilerin hatlarına 3 ay boyunca kullanabilecekleri 300 lira yükleniyor.

Turkcell Faturalı Müşterileri ise bu modelleri satın aldıklarında 2 ay boyunca her ay 500SMS/MMS ve 500 MB ile internet ve mesajlaşma keyfini yaşıyor. LG G Pro Lite'ı peşin veya kredi kartı ile satın alan faturalı müşterilere ise 2 ay boyunca her ay 1000 SMS/MMS ve 1GB mobil internet sunuluyor.

Festival cihazlarını kontratlı satın almak isteyen Turkcell'liler ise; Turkcell T40'a 24 ay boyunca tarifeye ek 8 liradan, Nokia Lumia 520 tarifeye ek 13 liradan, iPhone 4 8GB tarifeye ek 31 liradan, LG G Pro Lite tarifeye ek 40 liradan başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor.

Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Acar, konuya ilişkin, "Turkcell olarak istedik ki, herkes akıllı telefon sahibi olabilsin, mobil dünyanın zenginlik ve kolaylıklarından faydalanabilsin. Herkesin kendi ihtiyaç ve bütçesine uygun bir akıllı telefon bulabileceği bu avantajlı kampanyamızdan yararlanmak isteyen tüm Turkcell'lileri mağazalarımıza bekliyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA