Gençlik Merkezinden Gençlere Seminer
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi tarafından Harran Üniversitesi’ndeki 600 öğrenciye, Gençlik Spor Bakanlığı’nın ve Gençlik Merkezlerinin faaliyetlerini gençlere anlattı.

Seminere katılan gençlere ayrıca Yenişehir Gençlik Merkezinde açılmış olan ney, keman, izcilik, gitar, bağlama, hat, ebru, resim, satranç, diksiyon, web tasarım, fotoğrafçılık, tiyatro, İngilizce, bilgisayar, matematik, masa tenisi, halk oyunları kursları anlatıldı.
Düzenlenen seminerde konuşan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, “15 bine yakın öğrencinin okuduğu Harran Üniversitesi’nde, gençlerimizin serbest zamanlarında yaptığımız faaliyetlerden faydalanmalarını ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak için buraya geldik. Gelişen dünya ile insanlar her konuda kendilerini yetiştiriyorlar, bu bağlamada gençlerimizin sadece üniversite okuyarak diploma sahibi olmaları yetmiyor. Sosyal, kültürel ve kişisel yönlerini geliştirmeleri gerekmektedir. Müdürlüğümüze bağlı Gençlik Merkezlerimizde ücretsiz yapılan faaliyetler ile bu gelişimi sağlayabilirler. Yenişehir Gençlik Merkezi müdürümüz Abdulah Canbeyli ve Gençlik Merkezi personeline teşekkür ediyorum” dedi.
Yenişehir Gençlik Merkezi müdürü Abdulah Canbeyli, “Yenişehir Gençlik Merkezi olarak amacımız doğrultusunda bütün gençliğe ulaşmak üzere plan ve programlarımızı yapıyoruz. Üniversite gençliği de bu programın içindedir. Bütün projelerimize verdiği destekten dolayı Sayın Ertuğrul yıldız’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
