Çarşı Mahallesi Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Erzincan Belediyesi tarafından düzenli olarak yapılan mahalle meclis toplantıları aralıksız devam ediyor.

Çarşı Mahallesi Meclis Toplantısı Gerçekleşti
Yapılan mahalle meclis toplantılarında mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Yüksel Çakır ve belediye yöneticileri mahalle sakinlerinin dilek ve şikayetlerini dinliyor.
Çarşı Mahallesi Meclisi Çarşı mahallesi sosyal tesislerinde yapıldı. Mahalle Meclisi, Çarşı Mahallesi Muhtarı Yıldıray Poyraz’ın açılış konuşması ve mahalle problemlerini sıralayan sunumu ile başladı.

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır’a ve ekibine halkı dinledikleri için teşekkür eden Poyraz ayrıca mahallenin genel problemlerinden bahsetti. Poyraz’ın konuşması ardından Başkan Çakır “Bu toplantıların demokratik hakların kullanımı anlamında sürdürülebilir bir hale getirilmesi kanaatindeyiz. Sizler şehrimizdeki günlük hizmetlerin sürdürülmesinin yanında kentsel yaşam kalitesinin artırılması ve dünya standartlarının üzerine çıkarma görevini bizlere verdiniz. Bizler sizlerden aldığımız güçle elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalışıyoruz.”Dedi.Konuşmaları takiben mahalle sakinleri söz aldı ve mahallenin genel problemlerinden bahsettiler. Mahallede yapılan çalışmaları anlatan sunumlar ile mahallenin dünü ve bu günü değerlendirilirken, kısa bir de film gösterime sunuldu.
Kaynak: İHA