Kosgeb İl Müdürü Edesob’u Ziyaret Etti

Edirne KOSGEB Edirne İl Müdürü Bedri Döngel ve KOBİ uzmanı Gülden Uslu, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (EDESOB) Emin İnağ’ı ziyaret etti.

Kosgeb İl Müdürü Edesob’u Ziyaret Etti
Tekirdağ KOSGEB Müdürlüğünde görevli iken Edirne KOSGEB İl Müdürlüğüne atanan Bedri Döngel ve KOBİ uzmanı Gülden Uslu’nun EDESOB’u ziyaretlerinde EDESOB Başkan Vekili İhsan Ulusoy, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özkan ve Genel Sekreteri Özay Güngören ile bir araya geldi

Bedri Döngel, geçmiş dönemde çok güzel çalışmalar yaptıklarını belirterek “Edirne’ye atanmaktan dolayı çok mutluyum. Zaten Edirne’den sorumlu uzman olarak görev yaptığım sürede Edirne ve Edirne’de faaliyet gösteren ticaret erbaplarını tanıma fırsatım oldu. Edirne’nin KOSGEB desteklerinden daha fazla yararlanması için tüm gücümüzle çalışacağız" dedi.

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ Bedri Döngel’in Edirne KOSGEB İl Müdürü olarak atanmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek “Geçmiş dönemde çok güzel çalışmalara imza attık. Özellikle KOSGEB’in sağlamış faizsiz kredi desteğinden Edirne’nin yararlanmasında Bedri Bey’in çok büyük gayretleri oldu. O dönemde Edirne’ye defalarca gelerek KOSGEB hakkında bilgilendirme toplantıları düzenlendi.

Bedri Bey’in Edirne İl Müdürü olması ile Edirne’nin KOSGEB’ten çok daha fazla yararlanacağına inanıyorum” diye konuştu

Ziyarette kısa süre içerisinde KOSGEB ile beraber girişimcilik kursları açılması yönünde çalışmalara başlama kararı alındı.
Kaynak: İHA