Ak Parti Ekim Ayı Danışma Meclis'i Toplantısı

AK Parti Manisa İl Danışma Meclisi Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Soysal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Ak Parti Ekim Ayı Danışma Meclis'i Toplantısı

Danışma Meclisi’ne İl Genel Başkanı Hayrullah Solmaz, AK Parti Grup Başkan vekilleri, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye meclis üyeleri katıldı.

Ekim Ayı Danışma Meclisinde AK Parti Manisa İl Başkanı Baybatur, yeni kurulan iki ilçe Başkanı Yüksel ve Tonguç’u danışma meclisinde birer konuşma yaptırarak kendilerini tanıtmalarını istedi. Kısa birer konuşma yapan yeni ilçe başkanlarının ardından konuşma yapan Baybatur Manisa’nın bütün ilçe belediye başkanlarının AK Partili olacağına vurgu yaparak Manisa’nın hizmetlerle donatılacağını kaydetti.

Manisa’ya yeni yapılacak olan 560 yataklı hastane için emeği geçenlere teşekkür eden Baybatur konuşmasında şu ifadeler yer verdi; “Biz bu yola çıkarken, kendini bu ülkenin sahibi sanan zavallıların oyunlarını bilerek çıktık. Bu işe yüreğimizi koyduk, millete olan sevdamızda hiçbir güç bizi alıkoyamadı. Bundan sonra da alıkoyamayacak. Bizim milletimizle aramıza Allah’ın izniyle hiç kimse giremeyecek. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da 540 yataklı Şehir Hastanesi’nin imzalarını attık. Bu tarihi hizmeti Manisa’ya kazandıran başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç, Hüseyin Tanrıverdi, Recai Berber, Uğur Aydemir, Muzaffer Yurttaş ve Selçuk Özdağ vekillerimize de Manisalılar adına hepinizin adına teşekkür ediyorum.”
Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’nün 4 buçuk yıl boyunca hizmet veremediğini savunan Baybatur; "Şehzadeler kenti Manisa, yaklaşık 4,5 yıldır sorumsuz ve sorunlu bir yönetimle karşı karşıyadır. Dünyadaki ve Türkiye’deki belediyecilik yöntemlerinden bir haber olan bu yönetim, şehirde sökülmedik kaldırım, bozulmayan asfalt bırakmadı. Belediyecilik vizyonları sadece kaldırım ve asfalt olan MHP’li Manisa Belediyesi, bunların seçim malzemesi olarak kullanmaya çalışıyor. Bir yandan Manisa’nın köylerindeki camilerin bahçesine bank koyan, bunların üstüne de kocaman Cengiz Ergün yazıları yazan, cami bahçelerine siyaset sokanlar şunu iyi bilsinler ki Manisalılar her şeyin farkındadır. Manisalılar sahte hizmetlerin hesabını 30 Mart 2014’te söke söke soracaklardır." dedi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, AK Parti’nin belediyecilikte marka olduğuna da dikkat çekerek milletin istediği isimleri belediye başkanı yapacaklarını söyledi.

Baybatur;"AK belediyeler Türkiye’nin dört bir yanında hizmet destanları yazıyor. Başbakan’ın İstanbul’da yazdığı destanı anlatmaya gerek yok. İnşallah bu AK Parti zihniyetini taşımayan belediye, milletimizi kandıramayacak ve onlardan kurtulacağız. Ve Manisa’ya büyükşehir olarak hükümetin de desteğiyle kazanacağız. AK Parti 2011 yerel seçimlerinde 16 ilçenin 15’inde 1. olmuştur, Salihli’de 2. oldu. Bugün inşallah milletin tasvip edeceği, milletin beğeneceği, milletin istemediği değil, milletin istediği adayları belediye başkan adayı yaparak, hep beraber ve her zaman ifade ettiğimiz gibi büyükşehir başta tüm ilçelerde AK Parti bayrağını şanla ve şerefle dalgalandıracağız. Ben demeyeceğiz, biz diyeceğiz Sayın Başbakan gibi. O yüzden birilerini başkanlık koltuğuna oturtmak için değil, AK parti’nin koltuğa oturması için çalışacağız. Kim bu yarışı kazanabilirse, o adayları destekleyip, belediye başkanı yapacağız ve belediyeleri kazanacağız.” şeklinde kaydetti.

Baybatur aday adayı olan partililere de teşekkür ederek konuşmasına şöyle devam etti: “Aday adaylığını ilan eden arklara sizlerin huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Çünkü biz daha önceki danışma meclisi toplantılarında dedik ki sakın ama sakın birbirimizin paçasından tutarak aday adayları çalışması yapmayacağız dedik. Ve bugün itibariyle şunu iftiharla söylemek istiyorum ki ilçedeki ve merkezdeki adaylarımız birbirine çamur atarak çalışma yapmıyor. Milletimizin gönlünde taht kurmaya çalışıyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum. AKP yakışan budur. İlkeli, seviyeli olmak ve adam gibi siyaset yapmak. Bunu sağlayan tüm aday adaylarına, ilçe başkanlarına, belediye başkanlarına çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.” Baybatur’un konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.
Kaynak: İHA