Manisa Belediyesi’nden Salihli Köylerine Destek

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı köylere Manisa Belediyesi tarafından oturma bankı dağıtıldı.

Manisa Belediyesi’nden Salihli Köylerine Destek

Bu kapsamda Salihli'ye bağlı Kapancı, Çavlu, Eldelek, Yağbasan köylerine oturma bankı dağıtımı gerçekleştirildi.

Otuma bankı dağıtımını Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü yaptı. Çalışmaları köylerden gelen talep üzerine ve Manisa’da yaşayan tüm vatandaşların belediyenin imkânlarından faydalanması amacıyla yaptıklarını dile getiren MHP Salihli İlçe Başkanı Erol Sakarya, “Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda ilçe, belde ve köylere verdiğimiz destekler, devam edecek” dedi.

Çalışmalara bizzat eşlik eden Salihli MHP İlçe Başkanı Erol Sakarya ve Yönetim Kurulu yanı sıra Belediye Başkan Adayı Mahir Köseler, İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri, “Büyükşehir kapsamında çalışmalar Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün katkılarıyla devam edecek” dediler. Ayrıca Kapancı Köyü Muhtarı Ahmet Özden, Çavlu Köyü Muhtarı Süleyman Türk, Eldelek Köyü Muhtarı İsmail Yüksel ve Yağbasan Köyü Muhtarı Abdullah Arslan da, Manisa Belediyesi’ne yardımlarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

"HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK"
Manisa Belediyesi olarak imkanlar ölçüsünde tüm ilçe, belde ve köylerdeki eksikliklerin tespiti ve bunların giderilmesi noktasında çalışmalar yürüttüklerini belirten Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, “Manisa Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, tüm ilçe, belde ve köylerdeki eksikliklerin giderilmesi noktasında hassasiyet gösteriyor. Bugün de Salihli ilçemize bağlı köylerimize oturma banklarını dağıttık. Bu çalışmalarımız imkanlarımız ölçüsünde devam edecek ve inşallah büyükşehir sürecinde artarak devam edecek” diye konuştu.

Kaynak: İHA