Kto'nun Yeni Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

Kayseri Ticaret Odası (KTO) yeni üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kto'nun Yeni Üyeleri Kahvaltıda Buluştu
Kahvaltıya Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, KTO yönetim kurulu üyeleri, Vergi dairesi Başkanı Niyazi Özkök ve SGK İl Müdürü Mükremin Sürücü ile yeni üyeler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yeni üyelerin Kayseri Ticaret Odası için çok önemli olduğunu söyledi.

Hiçyılmaz, “Odamız, üyelerinin menfaati neyse o şekilde hareket etmeyi kendisine prensip edinmiştir. Odanın sahibinin üyeler olduğunu biliyoruz. Üyelerimiz olmazsa Kayseri Ticaret Odası olmazdı, Kayseri Ticaret Odası da olmazsa bizler zaten olmazdık. Onun için Kayseri Ticaret Odası’nın esas önceliği hizmet etmektir.” şeklinde konuştu.

Üyelerinin istekleri doğrultusunda hizmet prensibiyle hareket ettiklerini dile getiren Hiçyılmaz, “Ayrıca odayı kendi keyfimize göre değil, üyelerimizin isteklerine göre yönetmeyi kendimize prensip haline getirdik. Seçim öncesinde de sayısız defa dile getirdiğimiz, şimdilerde de birer birer uygulamaya geçtiğimiz birçok projenin hemen hemen tamamı üyelere yönelik düzenlenmiştir. Her şeyden önce Türkiye’de yaygın bir kanaat olarak, odanın üyelerinden daha akıllı, daha bilgili, daha dürüst olduğu gibi bir izlenim vardır. Halbuki biz üyelerimizin bizden daha bilgili olduğu prensibiyle hareket ediyoruz. Sadece onlara hizmet etmenin yollarını beraberce aramaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Toplantıda Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök ve SGK İl Müdürü Mükremin Sürücü toplantıda sorulan soruları cevaplandırdı.
Kaynak: İHA