AK Parti Nilüfer'de Seçim Çalışmalarına Start Verdi

AK Parti Nillüfer ilçe teşkilatı, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hizmete açtığı Beşevler Parkı'nda buluşup, mahalli seçimler öncesi yol haritasını konuştu.

AK Parti Nilüfer'de Seçim Çalışmalarına Start Verdi
Nilüfer ilçe teşkilatı, 42 mahalle ve 22 köy başkanıyla mahalli seçim hazırlıklarını değerlendirmek ve istişarede bulunmak uzere Beşevler Parkı'nda kahvaltıda bir araya geldi. İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız, "Yerel seçim çalışmalarının startını verdik. Seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunmak, yol haritasını belirlemek için bir araya geldik. Nilüfer'in 2023 vizyonuyla ilgili görüşmeler yapıldı. Önümüzdeki günlerde basın toplantısında bunları kamu oyu ile paylaşacağız. Ayrıca mahallelerin meseleleri masaya yatırıldı" dedi.

"Birlik ve beraberlik içinde teşkilat olarak Nilüfer'de bu dönem başarılı olmak için her şeyi yapacağız" diyen Yıldız, "Büyükşehir Belediyesi'nin hizmete aldığı Beşevler Parkı'nda bu toplantıyı yaptık. Nilüfer'e nefes aldıran birçok projede büyükşehir imzası var. Nilüferliler AK Parti belediyeciliğinden hizmet alıyor. İlçenin bütün meselelerini biliyoruz. Bu meselelerin çözümünde vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Yerel seçimler konusunda teşkilat büyük heyecan taşıyor. Birlik ve beraberlik ruhunu en üst seviyede görmekten dolayı mutluyuz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA