Pazar İlçe Stadı'na Ödenek Çıktı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Pazarspor'un maçlarını oynadığı ilçe stadının saha zeminin ve açık tribünün üzerinin kapatılması projesinin kabul edildiği ve 1 milyon 160 bin liralık ödenek sağlandığı bildirildi.

İlçe Kaymakamı Selçuk Aslan, Pazarspor'un ikinci lige yükselme mücadelesinin devam ettiği günlerde Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'yı Pazarspor Kulübü tesislerine davet ettiklerini anımsatarak, "Sayın Bakanımız, yapılan kahvaltının ardından incelemelerde bulunup destek vereceğini belirtmişti. Devam eden süreçte Sayın Başbakanımızın ilçemizi ziyaretinde aynı konuyu iletmiştik. Konunun takipçisi olduklarından dolayı Sayın Bakanımıza, milletvekillerimize, Sayın Valimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Çalışmaların kısa sürede başlayacağını belirten Kaymakam Aslan, şunları söyledi:

"29 Eylül 2013 tarihinde yapılan Spor Toto Teşkilatı toplantısında Kaymakamlığımız köylere hizmet götürme planından, ilçe stadının bakımı, onarımı üzerine sunmuş olduğumuz proje kabul edilmiş ve 1 milyon 160 bin lira ilçe stadına tahsis edilmiş. Ümit ediyorum ki bu zeminin en mükemmel şekilde yenilenmesine, ayrıca açık tribünün kapatılmasına, kısmen ihale artığı olarak da ödeneklerimiz kalacak olursa ek imalatlar yapmamıza olanak sağlayacağını tahmin ediyoruz. Ne şekilde çalışacağımızı belirlemek amacıyla kısa sürede kulüp yöneticilerimiz ile toplantı yapacağız, saha zeminin düzenlenmesinin sezon sonuna kadar bırakılacağı yönünde bir genel kanaatim var. Açık tribünün kapatılması ve mümkün olursa ek imalatların yapılması yönünde en hızlı bir şekilde çalışmalara başlanacak."

Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın ise gelen bu destek ile stadın çok daha modern bir yapıya ve görünüme sahip olacağını belirterek, "Bu koşullar takımımızın başarısına çok büyük katkılar sağlamasının yanında birçok ulusal, hatta uluslararası müsabakalara da kapımızı açabileceğiz. Bu desteğin gelmesi aşamasındaki katkılarından dolayı Sayın Bakanımız Hayati Yazıcı'ya, İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak'a, Valimiz Nurullah Çakır'a, İlçe Kaymakamımız Selçuk Aslan'a, Belediye Başkanımız Ahmet Basa'ya, AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız'a ve emeği geçip katkısı bulunan herkese kulübüm ve camiamız adına teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA