Mhp Selin Faturasını Belediyeye Çıkardı

MHP Aydın İl Başkanlığı, Aydın il merkezinde dün ve önceki günlerde yaşanan fırtına ve aşırı yağış sonucu yaşanan sorunlar ve belediyenin alt yapı çalışmalarını değerlendirdi.

Basın toplantısına Aydın MHP İl Başkan Yardımcıları İsmail Türkal ve Müfit Kır, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Havva Kukul, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Basın toplantısında yaptığı konuşmada Aydın’da yağmur ve fırtına ile birlikte alt ve üst yapıda sorunlar meydana geldiğini ifade eden Aydın MHP İl Başkan Yardımcısı İsmail Türkal, Aydın Belediyesini yeterince çalışmadığını iddia ederek, “45 dakikalık yağmur Aydın’ı felç etti. İşyerlerini, depoları ve evleri su bastı. Bu nedeni ise Aydın’ın yeterli altyapıya sahip olmamasıdır. Fazla söze gerek yok 45 dakikada Aydın’ın altyapısı çöktü. Bunun hesabını ise 30 Martta soracağız” şeklinde konuştu.

30 Mart seçimlerinde Aydın’a talip olduklarını dile getiren Türkal, “MHP başka partiler gibi gelip geçici bir parti değildir. MHP bu milletin bağrından çıkmış ve 43 yıldır bu milletin sinesine çekilerek siyaset yapan bir partidir. MHP Türkiye genelinde 6 milyon seçmene sahip bir partidir. Cemiyet ve keyfiyet açısından bakıldığında MHP’nin bir özelliği vardır. O özelliği de bir tek sözüyle Türkiye’nin kaderini değiştirebilme özelliğidir. Nasıl ki MHP Türkiye’de iktidar olmaya namzetse 30 Martta Aydın’da da Ali Uzunırmak’la iktidar olmaya adaydır” dedi.

MHP olarak mücadelelerinin hizmet olacağını vurgulayan Türkal, “İzmir ve Denizli arasında sıkışmış olan ve ilçe hüviyetinde olan Aydın’ı ayağa kaldıracak olan mega projesiyle Ankara arasında mekik dokuyacak olan Ali Uzunırmak birçok projeye imza atacak. Sayın Ali Uzunırmak iki önemli nokta üzerinde duracak. Bunlardan birisi vatandaşın evine ekmek götürmesi için istihdam sorununu çözmek. Diğeri ise vatandaşın ayağına götürülecek olan hizmetler yani bunlar alt yapı ve üst yapı gibi çalışmalar” diye konuştu.

Aydın Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan ve yaşanan fırtına ve aşırı yağış sonucu oluşan sorunları dikkat çeken Aydın MHP Başkan Yardımcısı Müfit Kır, “Belediye bütçesinden yoksul insanlarımızı rahatlatmak babında bir takım rüşvet maliyetindeki yardımlarla belediye başkanlığını yürütüleceğini sananlar dünkü ve önceki günkü felakette Aydın’ın yaşadığını gördüler. Bu tür olumsuzluklar yaşanmadan önce Belediye Başkanı ve görevliler önlemlerini önceden almalıdır. Fakat cadde ve sokaklara çıktığımızda Belediye Başkanının kendisini tanıtan reklam panolarında boy boy resimlerini görüyoruz. Belediye başkanı boy boy resim hazırlatacağına halka yararlı olacak hizmetler yapsın. MHP olarak 30 Martta bu gidişatı değiştireceğiz. Adayımız Ali Uzunırmak’la birlikte modern şehircilik örneğini tüm Türkiye’ye ve bölgemize göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

“ÜÇ HİLALİ AYDIN’DA VE BÜTÜN İLÇELERİMİZDE DİKECEĞİZ”
MHP’nin Aydın’ın 17 ilçesinde iddialı olduğunu beyan eden Kır, “Teşkilat olarak tüm ilçelerimizde seçimleri kazanmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir kere herkes kafasına koysun 12 ilçeyi kesin alacağız. Bazı partiler ilçelerde aday bulmaya zorlanırken MHP’de böyle bir sorun yoktur ve aday olmak isteyen birçok arkadaşımız mevcuttur. Ayrıca birçok arkadaşımız MHP ile mahalli idarelerde meclis üyesi olmak için irtibata geçmektedir. Biz MHP olarak iddalıyız ve 30 Mart akşamı bu gerçeği göreceğiz. İnşallah üç hilali Aydın’da ve bütün ilçelerimizde dikeceğiz. Asıl işimiz seçimlerden sonra başlayıp halkımızın bu zamana kadar görmediği hizmetlerle yolumuza devam edeceğiz. Kısacası Ali Abi gelecek Aydın’ın özlemi bitecek” dedi.

Kaynak: İHA