Boydak Vakfı'ndan Öğrencilere Büyük Destek

Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı, fakir ve dar gelirli ailelerin eğitim gören çocukları ile okullara çeşitli yardımlarda bulundu.

Vakıftan yapılan açıklamaya göre, Şarkışla Abdüllatif Şener Ortaokulu ve Sarız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ile Nevşehir, Niğde, Develi'de ihtiyaç sahibi öğrencelere, sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarının işbirliğiyle yardımda bulunuldu.

Yardım programı kapsamında, Sarız'da bin öğrenciye kırtasiye seti yardımının yanında okullara da 20 bin liralık teknolojik altyapı ve tefrişat yardımında bulunulurken, Nevşehir il genelinde ise bin kırtasiye setinin yanı sıra öğrenci yurtları için nevresim, yatak ve battaniye takımı yardımı yapıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Halit Bayhan, yeni eğitim ve öğretim yılında çocukları sevindirmek ve eğitimlerine katkı sağlamak için yola çıktıklarını belirtti.

Eğitim adına yapılan her yardımın çok önemli ve değerli olduğunu kaydeden Bayhan, "Gelecek nesillerin eğitimine bir nebze olsun destek olmayı amaç ediniyoruz. Vakfımız aracılığıyla hem yardıma muhtaç ailelere hem de gelecek nesillere destek oluyoruz ve destek olmaya da imkanlarımız dahilinde devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA