Etso Kayseri'ye İş Gezisi Düzenledi

Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Kayseri'ye 2 gün süren iş gezisi düzenlendi.


ETSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, gezi programına Vali Ahmet Altıparmak, yönetim kurulu başkanı Lütfü Yücelik ile oda üyeleri ve basın mensuplarından oluşan 40 kişilik heyet katıldı.

Heyet, ilk olarak Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret etti.

Erzurum Valisi Altıparmak, ETSO'nun gezisine eşlik etmekten mutluluk duyduğunu belirterek, iş adamlarının ufkunu açacak her türlü projeye gönülden destek vereceklerini söyledi.

ETSO başkanı Yücelik de tarih boyunca önemli bir ticaret merkezi olan Erzurum'un sanayide de gelişmesini arzuladıklarını kaydederek, bu konuda bir model olan Kayseri'nin tecrübelerinden yararlanmak istediklerini, bu nedenle böyle bir gezi programı düzenlediklerini ifade etti.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün ise Erzurum heyetini Kayseri'de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını, iki kentin sanayici ve iş adamlarının tanışıp kaynaşmasının, tecrübe paylaşmalarının büyük önem taşıdığını dile getirdi.

Ziyaret sonunda Yücelik, Vali Düzgün'e günün anısına plaket, Oltu taşı tespih ve kol düğmesi armağan etti.

Heyet daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ı da makamlarında ziyaret etti.

Heyet, Organize Sanayi Bölgesi gezisinin ardından Develi ilçesine geçerek Saray Tarım ve Hayvancılık A.Ş'nin tesislerinde incelemede bulunduktan sonra kentten ayrıldı.

Kaynak: AA