5 Bin Kişilik Kapalı Spor Salonu Başbakan Erdoğan’ın Canlı Yayına Katılmasıyla Hizmete Açıldı

Şanlıurfa’da bulunan GAP Arena tesislerinin içerisindeki 5 bin kişilik kapalı spor salonu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı yayınla katıldığı törenle hizmete açıldı.

5 Bin Kişilik Kapalı Spor Salonu Başbakan Erdoğan’ın Canlı Yayına Katılmasıyla Hizmete Açıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yurt genelinde yapımı tamamlanan 213 adet spor tesisinin toplu açılış ve amatör kulüplere malzeme dağıtım törenine katılırken, videolu konferansla Şanlıurfa’ya bağlandı. Başbakan Erdoğan, 5 bin kişilik kapalı spor salonunun açılışını gerçekleştirdi.

Törene, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ve çok sayıda kamu kurum ve daire amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şanlıurfa, Ankara, Aksaray, Kilis ve Samsun’a bağlanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hayırlı olsun temennisinde bulunarak, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’ten açılışı yapmasını istedi. Vali Celalettin Güvenç ise kurdele kesimi sırasında “Şanlıurfa’mıza hayırlı ve uğurlu olsun” diyerek 5 bin kişilik kapalı spor salonunun açılışını gerçekleştirdi.
Kaynak: İHA