Muhtarlar Cumhurbaşkanı İle Bir Araya Geldi

Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e yaptığı ziyarette Güneydoğu
Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Kargın’da hazır bulundu.

Muhtarlar Cumhurbaşkanı İle Bir Araya Geldi

Gaziantep Şehitkamil Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Kargın ve aynı zamanda Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı olan İbrahim Halil Kargın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e yapılan ziyarette muhtarların ve bölgenin sorunları hakkında bilgiler verdiklerini söyledi.

Ziyarettin Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz’in başkanlığında yapıldığını ifade eden Kargın, “Konfederasyon olarak, muhtarlarımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Şehitkamil Muhtarlar Derneği olarak bizde bu buluşmada hazır bulunduk. Görüşmeler sıcak ortamda geçti ve sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül muhtarların demokrasimizin mihenk taşı olması hasebiyle mutlaka durumlarının düzeltilmesi ve yeni mahalle ve köy kanununun çıkarılarak günün koşulları içinde çalışmalarına imkan sağlanması gerektiğini söyledi.

Bu konuda Cumhurbaşkanlığı makamı olarak her konuda muhtarlara yardımcı olacaklarını da bizimle paylaştılar. Ayrıca oluşumumuzu da kutlayarak böylesi birlikteliklerin muhtarları daha güçlü hale getireceğini de söyledi.

Muhtarlar Konfederasyonu olarak bu gibi ziyaretleri sürdüreceğimiz gibi her alanda muhtarlarımızın ve halkımızın sorunlarının çözümü için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: İHA