Chp Manisa'da Temayül Yoklaması Yaptı

CHP Manisa teşkilatı Manisa Şehzadeler Belediye Başkanlığı ve Yunus Emre Belediye Başkan adaylarını belirlemek için temayül yoklaması ile kesinleşirken Yunus Emre İlçe Belediye Başkan adayı oyarak Ali Arslan, Şehzadeler İlçe Belediye Başkan adayı ise Semih Balan seçildi.

Chp Manisa'da Temayül Yoklaması Yaptı

CHP Manisa teşkilatı Manisa Şehzadeler Belediye Başkanlığı ve Yunus Emre Belediye Başkan adaylarını belirlemek iki farklı noktada kurulan sandıklarla temayül yoklamasına gitti. Sabah erken saatlerde başlayan temayül yoklamasında kesin adaylık için Yunus Emre İlçe Belediye başkanlığı için Ali Arslan, Yasin Halat, Atilla Külük ile Ali Ercan yarışırken, Şehzadeler İlçe Belediye Başkan adaylığı için ise Semih Balaban, Nurettin Dingaz ile Remzi Demirkol yarıştı. Her iki bölge için toplam 16 sandık kurulurken toplamda 4 bin 704 partiliden 2 bin 526'sı oy kullandı.

YUNUS EMRE'DE SANDIKTAN ARSLAN ÇIKTI
Yunus Emre İlçe Belediye Başkan adaylığı için temayül yoklaması Hayal Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Buradaki temayül yoklamasında 2 bin 352 partiliden bin 185 partili oy kullanırken, Yunus Emre İlçe Belediye Başkan aday adaylarından Avukat Ali Arslan 787 oy alarak sandıktan birinci çıkarken, diğer aday adaylarından Yasin Halat 315, Ali Ercan 52 ve Atilla Külük 11 oy aldı. 20 oy ise geçersiz sayıldı. Sandıktan büyük bir oy farkıyla çıktığı dikkat çeken Avukat Ali Arslan, CHP’nin Yunus Emre İlçesinin kesinleşmiş belediye başkan adayı oldu. Sevincini paylaşan Arslan, "Bundan sonra daha çok çalışacağımız dönem başlıyor. Sandıkta yarış daha bitmedi. Ancak biliyoruz ki Yunus Emre İlçesi belediyeciliği 2014 yerel seçimlerinden sonra CHP’den öğrenecek. Yunus Emre’yi yeniden halkımız ile birlikte yaratacağız." dedi.

ŞEHZADELER ADAYI BALABAN OLDU
CHP Şehzadeler İlçe Belediye Başkanlığı adaylığı için ise Fatih Parkı Park Kafe'de temayül yoklaması için sandık kurdu. Burada kurulan sandıklarda ise 2 bin 352 partiliden bin 341 partili oy kullandı. Yoklamada Şehzadeler İlçe Belediye Başkan aday adaylarından eğitimci Semih Balaban 907 oy alırken, Nurettin Dingaz 366 oy, Remzi Demirkol ise 55 oy aldı. Yoklamada 13 oy ise geçersiz sayıldı. Oyların açıklanmasının ardından sevincini partililerle ve aday adaylarıyla paylaşan Semih Balaban ise "Bundan sonraki hedefimiz Şehzadeler İlçe Belediyesi’ne CHP’nin bayrağını dikmek. Bunuda başaracağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Kaynak: İHA