Gümüşhane'ye Hastane Yapılması

Gümüşhane Vali Yardımcısı Meral Uçar, "İlimize yeni yapılmakta olan devlet hastanesinin altyapısının tamamlanması için yapılan plan kapsamında kurumlar görev alanları ile ilgili çalışmaları en kısa zamanda tamamlayacaklar" dedi.


Yapımı süren yeni devlet hastanesinin yerleşkesinin altyapı ve yol durumunu görüşmek üzere Vali Yardımcısı Meral Uçar başkanlığında toplantı yapıldı.

Valilik Toplantı Salonundaki toplantıya, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Jandarma Komutanı Albay Serhat Önder, İl Defterdarı Mehmet Adil Demirel, Çevre ve Şehircilik Müdürü Cemil Bayram, Tapu Müdürü İsmail Karataş, İl Sağlık Müdürü Emre Boşnak, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr Ahmet Aziz Sürel, Halk Sağlığı Müdürü Engin Pehlivan, Kadastro Müdürü Hasan Dayıkaraca, Afet ve Acil Durum Müdürü Mesut Bayrak, İl Özel İdare Sekreterliği Şube Müdürü Ali Sait Çiçek ve Devlet Su İşleri 223. Şube Müdürü Ümit Yayla katıldı.

Uçar, toplantıda yaptığı konuşmada, devam eden devlet hastanesinin altyapı eksikliklerinin tamamlanması için kurumlar arası koordinasyon gerektiğini belirterek, "Söz konusu eksikliklerin giderilmesinde, tüm kurumlar kendi üzerlerine düşen görevleri yaparken gerekli teknik planlama ve çalışmayı da yapacaklar. Bu eksikliklerin giderilmesi için yapılan planlama çerçevesinde kurumların, görev alanları ile ilgili çalışmaları en kısa zamanda bitireceklerine inanıyorum" dedi.

Kaynak: AA